Ο Phil Schiller μιλάει για το App Store και την νέα εφαρμογή Passbook

Μετά την παρουσίαση στην WWDC και την εμφάνιση του νέου App Store η Wall Street Journal δημοσίευσε μερικά κομμάτια από την συνέντευξη με τον Apple Vice President του παγκόσμιου marketing, Phil Schiller.

Ο Phil Schiller μιλάει σχετικά για την απεριόριστη δουλειά που κάνει η Apple για να βοηθήσει τους χρήστες να ανακαλύπτουν εύκολα νέες εφαρμογές. Ο Schiller μίλησε όμως και για το πως τα πράγματα θα βελτιωθούν με τον νέο σχεδιασμό του App Store, την ενσωμάτωση του Facebook στο νέο iOS 6 και το νέο εργαλείο για την παρακολούθηση των εφαρμογών.

Είναι η καλύτερη ευκαιρία που υπήρχε ποτέ για Software Developers και το App Store είναι ο πιο δημοκρατικός τρόπος να πουληθεί το software, ακόμα και από καταστήματα λιανικής που έχουν περιορισμένο χώρο. Η Apple κυκλοφόρησε επίσης κάποια νέα εργαλεία για τους developers που θα επιτρέψουν την συγκέντρωση δεδομένων να γίνει πιο εύκολη από αυτή με το προηγούμενο εργαλείο και τώρα δεν θα υπάρχουν προβλήματα για την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής του χρήστη. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πρώτα βήματα, μπορούν να γίνουν πολύ περισσότερα που θα βοηθήσουν τους χρήστες να μπορούν να χειριστούν εφαρμογές και οι διαφημιστές τι θέλουν να κάνουν με τα δεδομένα αυτά.

Ο Phil Schiller αναφέρει επίσης και την νέα εφαρμογή Passbook που υπάρχει μέσα στο νέο iOS 6 που δόθηκε στους developers μετά το Special Event στις 11 Ιουνίου.

Η εταιρία θέλει να το κάνει πιο άμεσο στις πληρωμές για την ώρα. Το ψηφιακό πορτοφόλι και οι υπηρεσίες με πληρωμές από φορητές συσκευές θέλουν όλες ένα κομμάτι από την πίτα, αλλά εμείς δεν θέλουμε κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά την διαφήμιση των εφαρμογών στο App Store, ο Phil Schiller αναφέρει:

Η Apple προμοτάρει εφαρμογές με διάφορους τρόπους κάποιοι από αυτούς είναι και τα charts με τις πιο διάσημες και λίστες με τις δημοφιλής. Κάθε μέρα ακούμε για μια νέα εφαρμογές που φτάνει στην κορυφή.

[via 9to5Mac]

One thought on “Ο Phil Schiller μιλάει για το App Store και την νέα εφαρμογή Passbook

Comments are closed.