Free App of the Week, μια καινούρια κατηγορία στο iTunes

Όπως αναφέρει το TouchArcade, η Apple έκανε tweet από τον λογαριασμό της στο twitter, ανακοινώνοντας το Cut the Rope: Experiments σαν το Free App της βδομάδας. Να θυμίσουμε ότι μέχρι τώρα το Cut the Rope Experiments κόστιζε 0.79€ για το iPhone και 1.59€ για το iPad.

Στο παρελθόν η Apple έχει δημοσιεύσει στην App Store Facebook fan page της ότι προσφέρει ορισμένες εφαρμογές δωρεάν. Το “Free App of the Week” θα κάνει τις εφαρμογές πιο ορατές στους χρήστες γιατί θα εμφανίζονται μέσα στο App Store. Επίσης η Apple, πρόσθεσε δύο νέες κατηγορίες, τις Editors Choice και Staff Favorites.

Το Cut the Rope Experiments είναι σίγουρα μια εφαρμογή που δεν πρέπει να λείπει από καμία συσκευή. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να έχει ο οποιοσδήποτε ανεξάρτητα από την προσφορά. Τέλος, σας προτείνουμε να κοιτάξετε και το κανονικό Cut the Rope για να μπείτε στο νόημα του παιχνιδιού και να παίξετε πιο ολοκληρωμένα.

Υ.Γ Την ημέρα της κυκλοφορίας του, δεν υπήρχαν posts στο blog. Τον λόγο τον καταλαβαίνετε. Μας αρέσουν και εμάς τα παιχνίδια 😀 [MacRumors]