Η Apple κυκλοφόρησε το OS X Mountain Lion Developer Preview 2

Αν και πρώτη μέρα κυκλοφορίας του iPad 3ης γενιάς σήμερα, η Apple κυκλοφόρησε πριν λίγο την 2η Developer Preview του Mountain Lion που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Αν είστε registered Mac Developer μπορείτε να βρείτε την νέα έκδοση στο Developer Center

Στη νέα Developer Preview του OS X 10.8 που έρχεται με αριθμό build 12A154q υπάρχουν μερικά πράγματα που παρατηρήσαμε μετά από λίγη ώρα ψάξιμο.

Αρχικά το νέο Safari 5.2 τώρα είναι πολύ πιο γρήγορο με νέα εφέ και ένα νέο tab Notifications στα Preferences. Στο παρακάτω video μπορούμε να δούμε την αλλαγή στην loading bar που γίνεται πάνω από την διέυθυνση όπως παλιά αλλά τώρα με ένα νέο fade εφέ.

httpv://www.youtube.com/watch?v=0ctorLBmXXY

Αφού αναφέραμε το Safari δεν μπορούμε να μην πούμε και για τη δυνατότητα των iCloud tabs, που στην ουσία θα μας δίνει τη δυνατότητα να περάσουμε τα που έχουμε ανοιχτά στις iOS συσκευές μας στο Safari στο Mac, αρκεί να πατήσουμε το κουμπάκι του iCloud.

Στη συνέχεια είδαμε ότι τώρα υπάρχουν περισσότερες εφαρμογές οι οποίες δουλεύουν με το Notification Center και φυσικά μία από αυτές είναι το Twitter και με αυτό θα μπορούμε να βλέπουμε τα mentions και τα DMs αλλά όχι όλο το timeline (ακόμα τουλάχιστον).

 

Τέλος, είναι η προσθήκη που μας δείχνει ένα μήνυμα όταν μία εφαρμογή (Contact Access) θέλει να χρησιμοποιήσει τις επαφές μας από το Address Book.

H Apple κυκλοφόρησε την πρώτη Developer Preview στις 16 Φεβρουαρίου και φέρνει αρκετές από τις εφαρμογές και τις δυνατότητες του iOS και στο Mac.

 

2 thoughts on “Η Apple κυκλοφόρησε το OS X Mountain Lion Developer Preview 2

Comments are closed.