Το iFixit ρίχνει μια καλύτερη ματιά στην iPad 3 Retina Display

Μια αναφορά από το MacRumors την προηγούμενη εβδομάδα μας αναφέρει ότι κατάφερε να φέρει στην κατοχή του μία 9.7 ίντσες οθόνη που υποτίθεται είναι για το iPad 3 και επαλήθευσε επίσης με μικροσκόπιο ότι η οθόνη προσφέρει την διπλάσια ανάλυση και τέσσερις φορές το σύνολο των pixels του iPad 2.

Μετά την ανάλυση του το MacRumors αποφάσισε να δώσει την οθόνη σε κάποιον λίγο πιο ειδικό που δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από το iFixit.

Τα παιδιά του iFixit προσπάθησαν να βάλουν την οθόνη πάνω στο iPad 2 μήπως και καταφέρουμε να δούμε πως ακριβώς δείχνει αυτή η οθόνη. Δυστυχώς όμως η οθόνη έχει διαφορετικό βύσμα από αυτή του iPad 2 και δεν υπάρχει τρόπος να δουλέψει. Το iFixit όμως δεν σταμάτησε εκεί, επαλήθευσε με τους δικούς του αναλυτές τα ευρήματα του MacRumors και αναφέρουν ότι η οθόνη είναι υψηλότερης ανάλυσης και τετραπλασιάζει τον αριθμό των pixel από τα iPad προηγούμενης γενιάς.

Όπως μας εξηγει και η MJ από το iFixit στο παρακάτω video, η οθόνη του iPad 3 θα έχει ανάλυση 2048×1536, το βύσμα είναι διαφορετικό και έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με το iPad 2.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0PfcA4WcfNA[/youtube]