OnLive Desktop for iPad διαθέσιμο στο AppStore

Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο post, η OnLive κυκλοφόρησε σήμερα την νέα desktop εφαρμογή της για το iPad την οποία μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν.

Με αυτή την εφαρμογή έχουμε πρόσβαση από το iPad σε windows 7 βασισμένα σε cloud όπως φυσικά και στις εφαρμογές Word, Excel και PowerPoint της microsoft.

H εφαρμογή δουλεύει με το hosting του software που γίνεται σε online servers της OnLive και με stream φέρνει το περιεχόμενο άμεσα στο iPad. Υπάρχουν διάφορα πακέτα για το OnLive όπως και αυτό που είναι εντελώς δωρεάν. Φυσικά οι χρήστες που έχουν ήδη OnLive λογαριασμό, μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν για να κάνουν login στη νέα εφαρμογή. Κατεβάστε την εφαρμογή από εδώ.

Το OnLive Desktop είναι μια υπηρεσία που μας προσφέρει έναν υπολογιστή βασισμένο σε cloud που ανταποκρίνεται πλήρως οπουδήποτε και αν είμαστε. Το OnLive φέρνει στο iPad ένα υπολογιστή υψηλών αποδόσεων άσχετα από το περιεχόμενο, ακόμα και όταν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάποια γρήγορα γραφικά σε οτιδήποτε media. Βασισμένο στην απίστευτη τεχνολογία συμπίεσης video, το OnLive με την δύναμη του cloud computing μας δίνει την απόλυτη λύση για απομακρυσμένη σύνδεση σε υπολογιστή.

Download link

[appscreens 490292278]
[app 490292278]

Video

httpv://www.youtube.com/watch?v=jdzmBCH24_Q