Kickstarter: AL13 ένα νέο bumper για το iPhone

Al13 kickstarter

Το AL13 που πρόσφατα έκανε την εμφάνιση του στο Kickstarter είναι ένα νέο bumper κατασκευασμένο από πολύ ελαφρύ αλουμίνιο.

Η AL13 είναι ένα λεπτό και ελαφρύ bumper από αλουμίνιο τύπου “aerospace” (όπως φαίνεται είναι πιο ελαφρύ και από το γνωστό ανθρακόνημα) και πρόκειται να προσφέρει προστασία στο iPhone μας χωρίς όμως να αλλάξει την εμφάνιση του.

Το AL13 πρόκειται να κάνει το iPhone σας να μην ακουμπά σε διάφορες επιφάνειες προστατεύοντας έτσι τις γωνίες του, τις άκρες του και οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να εμφανιστεί από κάποιο “πέσιμο” ή χτύπημα. Κυκλοφορεί σε μαύρο, κόκκινο, ασημί και μια περιορισμένη έκδοση του πράσινου που υπάρχει στο site του Kickstarter. Μένουν άλλες 45 ημέρες μέχρι να φτάσει το project τον στόχο του αλλά λογικά μια δωρεά $45 θα σας εξασφαλίσει από τώρα ένα bumper.

B36eee41eb76c9b0af7afe5b5d2e4a5c large

● AL13 raises the phone from surface contact.
● Rubber Lining acts as a shock absorber to minimize impact damage to your phone and also protects your iPhone when your installing AL13
● High impact, anti-scratch, anti-fingerprint and anti-glare polyurethane screen protector keeps your screen in pristine condition.
● Simple Slide Cover – no screws and tools, It simply glides on and locks into place