Η Apple άρχισε να διορθώνει τα προβλήματα με τους χάρτες

Screen shot 2012 10 05 at 3 2

Μετά από τις διάφορες αναφορές που είδαμε για τους χάρτες της Apple στο iOS 6 και την ανοιχτή επιστολή του Tim Cook που αναφέρει ότι οι χάρτες θα γίνουν καλύτεροι εαν οι χρήστες τους χρησιμοποιούν, η Apple άρχισε άμεσα να κάνει διορθώσεις σε διάφορα λάθη που της έδειξαν οι χρήστες.

Όπως θα δούμε και στο παραπάνω screenshot του 9to5Mac, κάποιος χρήστης από την Νέα Ζηλανδία παρατήρησε ότι η Apple διόρθωσε μία έξοδο. Ακόμα, το γνωστό blog έλαβε αναφορές από χρήστες στην Αγγλία σχετικά με διάφορες τοποθεσίες που επίσης διορθώθηκαν.

Screen shot 2012 10 05 at 2 58 11 pm

Περισσότερα για διορθώσεις στους χάρτες βλέπουμε από το MacRumors και συγκεκριμένα στο Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη. Όπως φαίνεται και στο screenshot, μέχρι σήμερα φαινόταν μόνο η σκιά του αγάλματος και όχι το άγαλμα. Με αναφορές χρηστών όμως όπως βλέπουμε το άγαλμα τώρα είναι στην θέση του.

Flyover 121005 1

Ακόμα μία αναφορά μπορούμε να δούμε από το AppleInsider αυτή την φορά για την γέφυρα του Brooklyn.

Όλες αυτές οι αλλαγές για τους χάρτες, άρχισαν να εμφανίζονται αμέσως μετά από τις κριτικές που άκουσε η Apple σχετικά με τους χάρτες στο iOS 6. Οι Apple χάρτες για την Ελλάδα είναι αρκετά καλοί για την απλή πλοήγηση αλλά δεν έχουν όλες αυτές τις λεπτομέρειες που μπορούσαμε να δούμε πριν με αυτούς της Google.

Η Google πρόσφατα αναβάθμισε την Web εφαρμογή της Google Maps και πρόσθεσε την δυνατότητα Street View. Επίσης στο παρελθόν έχουν δει ότι η Google δουλεύει πάνω σε μια νεά εφαρμογή Maps την οποία πρόκειται να δημοσιεύσει στο App Store για όλους τους χρήστες.