LIFX Μια νέα εφεύρεση για την λάμπα

Cf659e23adf6db0fe67cea898d87baeb large

Το Kickstarter είναι ένα site στο οποίο συχνά βλέπουμε πράγματα που δεν θυμίζουν αυτά που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά, όπως είναι και αυτό της νέας λάμπας LIFX που μας δίνει αρκετές επιπλέον δυνατότητες εκτός από το άναψε σβήσε.

ΤΟ LIFX είναι μια ενεργειακά αποδοτική LED “λάμπα” με ενεργοποιημένο WiFi και διάφορες επιλογές χρωμάτων που μπορούμε να χειριστούμε από το iPhone ή την Android συσκευή σας.

Αν και ακόμα η λάμπα δεν είναι διαθέσιμη στην αγορά ο στόχος χρημάτων που έχει βάλει ο κατασκευαστής έχει γίνει περισσότερο από το δεκαπλάσιο εδώ και αρκετό καιρό.

Τι ακριβώς είναι το LIFX; Πρόκειται για την πιο έξυπνη λάμπα που έχετε δει ποτέ, με δυνατότητα WiFi, σωστή ενεργειακή απόδοση, διάφορα χρώματα και φυσικά χειρισμό από το iPhone ή την Android συσκευή μας. Το LIFX μας δίνει έναν πρωτοφανή έλεγχο του φωτισμού, μειώνει την κόστος αυτών και έχει αντοχή μέχρι και 25 χρόνια.

Ce4c8d32051588ce5559284aee67fa52 large

53d6dbc6eb0a2fbfd97536f13c64ee95 large

Η εγκατάσταση του είναι πανεύκολη αφού το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αλλάξουμε την κανονική μας λάμπα με μια LIFX και να κάνουμε εγκατάσταση την δωρεάν εφαρμογή από το App Store. Μετά από αυτό μπορούμε απλά να χειριστούμε όλες τις LIFX λάμπες στο χώρο μας από το iPhone και να τους μειώσουμε τον φωτισμό, να αλλάξουμε χρώμα, να τις συγχρονίσουμε με την μουσική μας, να τις ρυθμίσουμε να σβήνουν ή να ανάβουν όποτε θέλουμε ακόμα και όταν δεν είμαστε στο χώρο που βρίσκονται και τέλος να τις χρησιμοποιούμε ακόμα και από τους κανονικούς διακόπτες.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Thanks