Lightning Dock Connector, ακουστικά Earpod, Loop αξεσουάρ για το iPod touch και iPod shuffle 2GB

A06u ghcqaea0jm jpg large

Σύμφωνα με πρόσφατη είδηση από το 9to5Mac, η Apple χρησιμοποιεί την κωδική ονομασία Lightning για τον νέο 9pin dock connector.Το Lightning μας θυμίζει την νέα θύρα της Apple Thunderbolt και ίσως η Apple κρατήσει αυτό το όνομα για το νέο dock connector για δύο λόγους: επειδή ταιριάζει με το Thunderbolt και επειδή το νέο dock connector θα μπορεί να κάνει sync σε πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες από αυτές του παλιού 30pin. Όλα αυτά λογικά με τις νέες θύρες USB3 που έχουν τα τελευταίας γενιάς Mac ή έτσι θα θέλαμε.

Dscf8459

Τα νέα ακουστικά που επίσης θα ανακοινωθούν σήμερα έχουν ένα νέο μοναδικό σχεδιασμό όπως έχουμε δει και στο παρελθόν και έρχονται με την ονομασία Earpods στην ίδια τιμή με τα προηγούμενα αλλά με αρκετά βελτιωμένη απόδοση και είναι σχεδιασμένα να μένουν μέσα στο αυτί ακόμα και με πολλές κινήσεις. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα είναι τα default που θα περιέχει η συσκευασία ή θα πωλούνται σαν το ακριβό μοντέλο. Εμείς στο Greek iPhone πιστεύουμε ότι θα είναι στη συσκευασία ή ότι η συσκευασία δεν θα περιέχει ακουστικά κάτι που δεν έχουμε δει σε προϊόν της Apple μέχρι σήμερα.

Θα ανακοινωθεί ακόμα ένας νέος αντάπτορας Lightning σε 30pin ή original dock connector ας το πούμε, σε δύο εκδόσεις, μία που κουμπώνει κάτω από την συσκευή και η δεύτερη με ένα μικρό καλώδιο για τα αξεσουάρ.

Το νέο iPod shuffle που θα παραμείνει στα 2GB θα κυκλοφορήσει σε 8 νέα χρώματα: ροζ, κίτρινο, μπλε, πράσινο, μοβ, ασημί, μία κωδική ονομασία slate; και κόκκινο. Μαζί με όλα αυτά ένα νέο ‘Loop’ αξεσουάρ σε διάφορα χρώματα: μαύρο, ροζ, κίτρινο και μπλε για το νέο iPod touch και ίσως μερικά από αυτά τα χρώματα να είναι για τα νέα iPod touch.

Σύμφωνα με την πηγή η Apple θα ανακοινώσει αυτά τα προιόντα αργότερα σήμερα και αυτά θα είναι διαθέσιμα αμέσως μετά την παρουσίαση.