Ο νέος Apple 9pin Dock Connector μπορεί να είναι ίδιος με το micro USB

W680
Νέες φωτογραφίες δείχνουν τώρα την σύγκριση του Apple 9pin Dock Connector με αυτό του micro USB που υπάρχει ήδη στο Apple TV 2ης και 3ης γενιάς.

Με την πρώτη ματιά αυτό που μπορούμε να δούμε είναι ότι το 9pin βύσμα της Apple είναι ίδιο σε μέγεθος με αυτό του microUSB. Μερικές φωτογραφίες από το Γαλλικό blog Nowhereelse.fr μπορούμε να δούμε στη συνέχεια.

Ωστόσο το AppleInsider έχει κάποιες φωτογραφίες από την Meizu στις οποίες όπως αναφέρει και η πηγή, βλέπουμε ότι αυτό το καλώδιο που κυκλοφορεί εδώ και μέρες είναι αυθεντικό προιόν Apple. Το AppleInsder παρόλα αυτά δεν μπορεί να είναι σίγουρο αν η συγκεκριμένη πηγή είναι αξιόπιστη.

Σύμφωνα με αυτή την πηγή το βύσμα θα έχει 8pin στη κάθε πλευρά του μεταλλικού μέρους το οποίο χρησιμοποιείται σαν το 9ο pin. Αυτό που προσφέρει το νέο βύσμα, εκτός από την εξοικονόμηση χώρου είναι η δυνατότητα να μπορούμε να βάλουμε το βύσμα από όποια πλευρά θέλουμε στη συσκευή.

Mini 120911 2

Το βύσμα έχει ακόμα ένα περίεργο engraving πάνω του που δεν έχει αναγνωριστεί σε τι αναφέρεται ακόμα. Το καλώδιο μοιάζει με όλα αυτά που έχουμε δει σε προηγούμενα posts με την μόνη διαφορά ότι έχει ένα C σκαλισμένο στο μέταλλο. Το αν πρόκειται για κάτι που θα δούμε στο τελικό προϊόν ή απλά για μια prototype έκδοση θα το μάθουμε με την κυκλοφορία του προϊόντος.