Το Yerba Buena Center poster δημιουργήθηκε από streching των iOS εικονιδίων

Finalyerba

Από την Παρασκευή το βράδυ έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για το iPhone 5 event που πρόκειται να διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Αν θέλετε να δείτε φωτογραφίες από την εγκατάσταση του poster ρίξτε μια ματιά εδώ .

Το κάθε poster της Apple κρύβει κάτι στα τελευταία event και όπως το poster από το iPad event τον Μάρτιο έκρυβε την Retina display έτσι και αυτό τώρα δείχνει την ψηλότερη οθόνη στο νέο iPhone.

Κάποιος αναγνώστης από το γνωστό site MacRumors κατάλαβε πως η Apple δημιούργησε αυτό το wallpaper/poster από κάθετο stretching πολλών εικονιδίων των iOS εφαρμογών. Στη συνέχει κάποιος άλλος αναγνώστης με το όνομα roosternugget έφτιαξε την παρακάτω εικόνα που δείχνει από ποια εικονίδια εφαρμογών μπορεί να έχει δημιουργηθεί αυτό το poster.

Apps on poster

Όπως βλέπουμε τα περισσότερα εικονίδια φαίνεται να είναι γνωστά εκτός από μερικά που ίσως να μην έχουν αποκαλυφτεί ακόμα. Το εικονίδιο με το ερωτηματικό ίσως είναι αυτό του Messages και το μπλε χρώμα να υπάρχει εκεί απλά για παραπλάνηση. Αν σας αρέσει το poster μπορείτε τώρα να το χρησιμοποιήσετε και σαν wallpaper εφόσον ο Greyham από το MacStories προσπάθησε να το φτιάξει από την αρχή με βάση τα παραπάνω.

Θα βρείτε διαστάσεις για Retina MacBook Pro, iPhone 4S, iPhone 4, iPad και άλλα.

Download link alt link