iOS 6: Shared Photo Streams

Photostream gallery overview

Το Photo Stream που γνωρίσαμε στο iOS 5 μας επιτρέπει να ανεβάσουμε άμεσα όλες τις νέες φωτογραφίες μας στο iCloud κάνοντας έτσι αυτόματα και back up σε αυτές.Με το νέο iOS 6 θα μπορούμε τώρα να μοιραστούμε τις φωτογραφίες που θέλουμε με αυτούς που εμείς θέλουμε. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να επιλέξουμε τις φωτογραφίες που θέλουμε από την εφαρμογή με τις φωτογραφίες και να πατήσουμε το κουμπάκι για το μοίρασμα και αυτόν με τον οποίο θέλουμε να τις μοιραστούμε.

Photostream gallery webview

Όλοι οι φίλοι μας που χρησιμοποιούν iCloud σε κάποια συσκευή με το iOS 6 ή σε Mac με το νέο OS X Mountain Lion θα λάβουν αυτές τις φωτογραφίες στην εφαρμογή Photos ή στο iPhoto. Ακόμα μπορούμε να δούμε τα διαμοιραζόμενα Photo Stream στο Apple TV. Για όσους δεν χρησιμοποιούν κάποια Apple συσκευή μπορούνε να δούνε όλες τις φωτογραφίες στο web.

Photostream gallery comments

Σε όλες τις φωτογραφίες που μοιραζόμαστε μπορούν οι φίλοι μας να κάνουν σχόλια, φυσικά κάθε φορά που λαμβάνεται ένα σχόλιο θα δέχεστε κανονικά notification και θα μπορείτε να δείτε τα σχόλια των άλλων ή να αφήσετε τα δικά σας.

Οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν όσες φωτογραφίες θέλουν εφόσον τα διαμοιραζόμενα Photo Stream μας δεν μετράνε στην χωρητικότητα του iCloud και δουλεύουν τέλεια μέσω Wi-Fi και δικτύων κινητής τηλεφωνίας.