Xbox LIVE, χειριστείτε το Xbox με αυτό το update

[appscreens 480914036]

Η microsoft κυκλοφόρησε ένα update για την εφαρμογή Xbox LIVE που παρέχει την δυνατότητα να χειριστούμε το περιεχόμενο που έχουμε στο Xbox μας από το iPhone και το iPod touch.

[app 480914036]

Με την πρώτη έκδοση της εφαρμογής οι χρήστες είχαν την δυνατότητα να δούνε το Xbox LIVE τους, να συνδεθούν με φίλους και να αλλάξουν το avatar τους. Η νέα έκδοση τώρα προσφέρει τώρα την δυνατότητα στους χρήστες να συνδεθούν, να χειριστούν και να ανακαλύψουν περιεχόμενο από την κονσόλα τους μέσα από διάφορες νέες δυνατότητες. Σε αυτές μπορούμε να δούμε και ένα χειριστήριο με Play, Pause, Fast Forward και Rewind όπως και μια νέα λίστα Quickplay με το περιεχόμενο του Xbox που είδαμε πρόσφατα.

Το νέο update φέρνει επίσης και υψηλής ανάλυσης εικόνες και βελτιωμένη πιστοποίηση για το iPad αλλά όχι υποστήριξη για τα νέα γραφικά στο χειριστήριο. Δείτε όλα τα νέα χαρακτηριστικά και στη συνέχεια.

What’s New in Version 1.5

iPhone:
• Use your iPhone with your Xbox to connect, control and discover content on your console. Connect your iPhone for access to a quick list of your most recent console activity. Control your content with play, pause, fast forward and rewind media controls. Find fresh entertainment to play in the new Discover section.
• Improved Authentication to make it more stable

iPad:
• Improved Authentication to make it more stable
• iPad high-resolution images