Sakkoula A.E. – Νόμοι, Κώδικες & Νομοθεσία

[appscreens 393959961]

Η εφαρμογή Sakkoula A.E. μας προσφέρει στην iOS συσκευή μας την Ελληνική νομοθεσία, κωδικοποιημένη από τις εκδόσεις Σάκκουλα ΑΕ.

[app 393959961]

Απευθύνεται στο νομικό κόσμο της χώρας, σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, λογιστές και όσους θέλουν να είναι ενημερωμένοι για την Ελληνική νομοθεσία.

Απευθύνεται στον νομικό κόσμο της χώρας, σε επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, λογιστές και σε όσους θέλουν να είναι ενημερωμένοι για τη ελληνική νομοθεσία.

Στην πράξη πρόκειται για μια βιβλιοθήκη τσέπης, όπου μπορείτε να ενσωματώνετε τη νομοθεσία από όποιον κλάδο του δικαίου επιθυμείτε.

Ο πρώτος τίτλος στην εφαρμογή είναι οι Βασικοί Κώδικες, όπου περιέχονται τα βασικά ελληνικά κωδικοποιημένα νομοθετήματα. Τα κείμενα των νόμων εμφανίζονται όπως ισχύουν σήμερα, πλήρως ενημερωμένα με όλες τις νομοθετικές αλλαγές.
Για τη διευκόλυνση των χρηστών της εφαρμογής έχουν τεθεί κατατοπιστικοί τίτλοι σε όλα τα άρθρα των κωδίκων, κι εκεί όπου δεν συμπεριλαμβάνονται στο επίσημο κείμενο. Οι τίτλοι αυτοί εμφανίζονται ανάμεσα σε αγκύλες, προκειμένου να ξεχωρίζουν από τους τίτλους του αυθεντικού κειμένου.

Το προϊόν θα εμπλουτίζεται με νέους Κώδικες, και με όλες τις νομοθετικές μεταβολές που θα επέρχονται στη συλλογή σας.

Περιεχόμενα “Βασικοί Κώδικες”:
– Σύνταγμα της Ελλάδος
– Αστικός Κώδικας
– Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας
– Εισαγωγικοί Νόμοι Αστικού Κώδικα και Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
– Ποινικός Κώδικας
– Κώδικας Ποινικής Δικονομίας
– Κώδικας Διοκητικής Δικονομίας (Ν. 2717/1999
– Πτωχευτικός Κώδικας
– Κώδικας Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάσταση Δικαστικών Λειτουργών – Νόμος υπ’ αριθ. 1756/1988
– Κώδικας Δικαστικών Υπαλλήλων