iPhone 5 mockup με βάση τα σχέδια που διέρρευσαν

Τα σχέδια του iPhone 5 (επόμενης γενιάς) που διέρρευσαν μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε βοήθησαν τα παιδιά του TechnoBuffalo να δημιουργήσουν ένα mockup.

Αφού μάζεψαν όλες τις φήμες για το νέο iPhone, τα διάφορα concept και τα parts που είδαμε πρόσφατα, τα παιδιά του site δημιούργησαν κάτι που ίσως να μοιάζει με το νέο iPhone που η Apple θα μας παρουσιάσει μετά το καλοκαίρι.

Αφού εκτύπωσαν τα σχέδια στο σωστό μέγεθος έχοντας σαν βάση το iPhone 4S που απεικονίζεται σε αυτά, έψαξαν να βρουν ποιος ακριβώς θα είναι ο σχεδιασμός που θα έχει το νέο iPhone. Όπως βλέπουμε και στο σχέδιο, το νέο iPhone θα έχει ύψος 4.8 ίντσες ενώ το iPhone 4S έχει 4.5, το επιπλέον ύψος εμφανίζεται εξαιτίας της μεγαλύτερης οθόνης που φτάνει τώρα τις 4 ίντσες διαγώνια αντίθετα με αυτή που τώρα έχουμε στις 3.5 ίντσες. Η ανάλυση της οθόνης στο νέο iPhone θα είναι 1136×640 όπως έχουμε και στο παρελθόν, ενώ αυτή που η Retina Display μας δίνει τώρα στο iPhone 4 ή 4S είναι 960×640, όλα αυτά ίσως δώσουν μια ακόμα σειρά για εικονίδια, κάτι που μπορούμε να δούμε και στο παρακάτω screenshot.

Αν έχετε εκτυπωτή το Techno Buffalo προσφέρει επίσης μια εικόνα με το κανονικό μέγεθος του νέου iPhone που μπορείτε να δοκιμάσετε και μόνοι σας σε portrait ή landscape.

One thought on “iPhone 5 mockup με βάση τα σχέδια που διέρρευσαν

Comments are closed.