Η Apple αναβάθμισε το App Store με τα Editors’ Choice

Στο παρελθόν είχαμε στο Greek iPhone τις δύο μεγάλες κατηγορίες από το App Store, App of the Week και Game of the Week για το iPhone και το iPad οι οποίες όμως, εδώ και μια εβδομάδα λείπουν από το App Store.

Στη θέση τους βρίσκονται τώρα banner με τα ‘Editor’s Choice’ που από σήμερα οδηγούν και σε μια αφιερωμένη κατηγορία για καινοτόμες εφαρμογές και διασκεδαστικά παιχνίδια.

Η κατηγορία έχει χωριστεί σε δύο υποκατηγορίες για τις Νέες Επιλογές (New Choices) και τις Προηγούμενες Επιλογές (Previous Choices) που φαίνονται όλες οι εφαρμογές που έχουν περάσει από το Editors’ Choice.

Η Apple αναφέρει ότι αυτό το τμήμα είναι γεμάτο με τις πιο καινοτόμες εφαρμογές και τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια. Οι χρήστες θα πρέπει να ρίχνουν μια ματιά συχνά για να δουν τους τίτλους που έχουν επιλεχθεί και τις προηγούμενες επιλογές.
Επίσης η Apple άρχισε να προμοτάρει τα App of the Week, δηλαδή μία εφαρμογή κάθε εβδομάδα η οποία θα προσφέρεται εντελώς δωρεάν. Θα προσπαθήσουμε να τις αναφέρουμε όλες στο site μας, ώστε να τις αποκτήσετε όλες!

Δείτε τα Editors’ Choice για iPhone εδώ και για iPad εδώ.

[via TNW]

One thought on “Η Apple αναβάθμισε το App Store με τα Editors’ Choice

Comments are closed.