O Tim Cook αποκάλυψε τι σημαίνει το ‘S’ στο iPhone 4S

Στην συνέντευξη στο AllThingsD που πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες πριν, ο Apple CEO Tim Cook αποκάλυψε την πραγματική σημασία του ‘S’ στο όνομα του iPhone 4S.

Ενώ στο iPhone 3GS το S ήταν για την ταχύτητα (Speed) εφόσον ήταν πολύ πιο γρήγορο από το iPhone 3G δεν ισχύει το ίδιο για το iPhone 4S. Σύμφωνα με τον Cook το S στο iPhone 4S έρχεται από το Siri. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το iPhone 4S δεν είναι πιο γρήγορο από το iPhone 4. Κάθε άλλο το iPhone 4S έχει dual core A5 επεξεργαστή ενώ το iPhone 4 τον Α4 με μόνο ένα πυρήνα.

Ο Cook έφερε αυτό το παράδειγμα στη συνέντευξη αφού έθιξε το θέμα για τις ονομασίες που χρησιμοποιεί στα προϊόντα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

You can stick with the name and people generally love that, or you can put a number at the end which denotes the generation. And if you keep the same industrial design, as in the case of the 4S, some people might say it stands for Siri or speed. We were thinking of Siri when we did it. For the 3GS we were thinking of speed.

Πολύ πιστεύουν ότι το επόμενο iPhone θα ονομαστεί όπως και το τελευταίο iPad, “the new iPhone” όμως αυτό είναι μόνο για την παρουσίαση, αυτό που πραγματικά ισχύει είναι η γενιά και το iPhone που κυκλοφορεί τώρα είναι το iPhone 5ης γενιάς όπως και το iPad 3ης γενιάς. Με αυτά τα στοιχεία σίγουρα θα δούμε την Apple να ονομάζει το επόμενο iPhone, iPhone 5ης γενιάς στο online Apple Store.

Φυσικά υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση για το “iPhone 5” που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει μέχρι αυτό να κυκλοφορήσει ποια θα είναι η ονομασία του. Το μόνο που μπορούμε να γνωρίζουμε είναι το model identifier του που είναι iPhone5,1.

One thought on “O Tim Cook αποκάλυψε τι σημαίνει το ‘S’ στο iPhone 4S

Comments are closed.