Axis, ένας νέος browser απο τη Yahoo!

Η Yahoo κυκλοφόρησε μεσα στην εβδομαδα μια νεα λύση για browser που αλλάζει αρκετα αυτο που γνωρίζουμε μεχρι σημερα για browser.

Το Axis ειναι ενα plugin-extension που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στον browser της αρεσκείας μας. Δεν ειναι κατι παραπάνω απο μια μικρή μπάρα αναζήτησης η οποία κρατάει και τους σελίδοδείκτες (bookmarks) τους οποίους μπορούμε να βρούμε και απο την εφαρμογη στο iOS εφόσον τους εχουμε αποθηκεύσει.

Η εφαρμογη δίνει την δυνατότητα να χρσιμοποιουμε τον browser της επιλογής μας και η μπάρα μενει απλα σε ενα σημείο μεχρι να τη χρειαστούμε. Ενα πολυ χρήσιμο χαρακτηριστικό της εφαρμογής ειναι η αυτόματη συμπλήρωση στην αναητηση που κανουμε. Το Axis φέρνει και αλλες πιο προηγμένες λειτουργίες για τους σελιδοδεικτες μας αλλα και το μοίρασμα αυτών σε Twitter, Facebook, Pinterest και αλλα.

Η Mobile εκδοση της εφαρμογής ειναι αλλο ένας κανονικός browser που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πλήρως απο τις iOS συσκευές μας. Η μονη διάφορα ειναι οτι η εύρεση γινεται στην μηχανη αναζήτησης της Yahoo και εμφανίζει τα αποτελέσματα σε μικρές σελίδες αντί σε λίστα η κατι αλλο.

Δυστυχώς η εφαρμογη δεν ειναι ακομα διαθέσιμη στο Ελληνικο App Store αλλα μπορείτε να τη δοκιμάσετε αν έχετε λογαριασμό στο Αμερικανικό απο το παρακάτω link.

[iTunes link]