Το microsoft Office για iOS θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο

Το BGR αναφέρει σήμερα ότι η microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Office για το iOS αργότερα το Νοέμβριο. Η πηγή τους ισχυρίζεται ότι έχει δει το νέο software να τρέχει σε iPad και ότι το αναγνώρισε από την splash screen που το αναφέρει ως “Office for iOS”, επίσης εικάζει ότι το Office δεν θα είναι αποκλειστικά μόνο για το iPad και ότι θα υποστηρίζει το iPhone και το iPod touch.

Η microsoft λίγο μετά την κυκλοφορία του iPad κοίταγε τη δυνατότητα να φέρει το Office σε αυτή τη συσκευή, αλλά τελικά δήλωσε ότι δεν είχε σχέδια για κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν η The Daily ισχυρίστηκε αρκετές φορές ότι η microsoft ετοιμάζει το Office για iPad όπως επίσης ότι είχε ένα prototype από αυτή την εφαρμογή. Όπως όμως ήταν προφανές, η microsoft αρνήθηκε το οτιδήποτε αλλά η The Daily στηρίζει ακόμα την αναφορά της.

Γεγονός που δείχνει ότι μπορεί να υπήρξε κάποια παρεξήγηση κάπου, η microsoft όμως δήλωσε ότι η κατάσταση θα γίνει “σαφής στις προσεχείς εβδομάδες”. Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει κάποια διευκρίνιση.

One thought on “Το microsoft Office για iOS θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο

Comments are closed.