Η Apple κάνει δοκιμές σε νέα iPhone με οθόνη 3.95 ίντσες

Δημοσίευμα από το 9to5Mac σήμερα που όπως μπορούμε να δούμε αν αυτό ισχύει, επιβεβαιώνει τις φήμες για την μεγαλύτερη οθόνη αλλά και το μικρότερο dock στο iPhone επόμενης γενιάς.

Σύμφωνα με την αναφορά η Apple δοκιμάζει τώρα νέα iPhone protoypes που έχουν μεγαλύτερες οθόνες και συγκεκριμένα πιο ψηλές, ακόμα όμως όπως έχει αναφέρει και το γνωστό site στο παρελθόν δεν έχει τελειοποιηθεί το design της συσκευής. Επίσης το site δεν γνωρίζει ακόμα ποιο μοντέλο θα κυκλοφορήσει στο τέλος αλλά αυτό που αναφέρει είναι οι οθόνες των νέων prototypes που φτάνουν τις 3.95 ίντσες διαγώνια με αναλύσεις 1136 x 640.

Γίνεται ακόμα αναφορά για το μικρότερο dock connector που είδαμε σε ένα υποτιθέμενο part του επόμενου iPhone την προηγούμενη εβδομάδα.

Φυσικά η Apple πριν την κυκλοφορία της κάθε συσκευής παίζει με τις φήμες και φτιάχνει αρκετά prototypes που θα καλύψουν το τελικό design της συσκευής και ίσως τίποτα από τα παραπάνω να μην ισχύει. Όμως το καλό είναι ότι μένει σχεδόν ένας μήνας για το μεγάλο event στην WWDC και θα πάρουμε μια ιδέα για το iOS 6 και διάφορα άλλα τα οποία θα καλύψουν την αγωνία για λίγο. Για να μην πούμε ότι ξέρουμε, κανείς δεν γνωρίζει αν το iPhone θα παρουσιαστεί στην WWDC ακόμα, οι διάφορες φήμες όμως λένε όχι μέχρι στιγμής.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d_cp7NrCL_E[/youtube]

One thought on “Η Apple κάνει δοκιμές σε νέα iPhone με οθόνη 3.95 ίντσες

Comments are closed.