Σερβετάς ’12, το ημερολόγιο – ανεκδοτολόγιο τώρα και στο iPad

[appscreens 512962870]

Το γνωστό ημερολόγιο του Γιάννη Σερβετά που κυκλοφορεί από το 2006 σε έντυπη μορφή, έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του στο App Store. Η μετάβαση του βιβλίου στο περιβάλλον του iPad, φιλοδοξεί να ακολουθήσει την συνέπεια και να αποτελέσει τη διαδραστική και άμεσα συμμετοχική συνέχεια της έντυπης έκδοσης με διάφορα στοιχεία που θα επιτρέψουν στον αναγνώστη να συμμετέχει περισσότερο. Διαβάστε στη συνέχεια πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή. Πριν την αγορά της ολοκληρωμένης έκδοσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν lite έκδοση της εφαρμογής.

[app 512962870]

Ο χρήστης μπορεί να διαβάσει όσα και στην έντυπη έκδοση και να συμμετέχει ακόμη περισσότερο στη διαμόρφωση του περιεχομένου σε ένα περιβάλλον λειτουργικό και οικείο από την πρώτη στιγμή.

Το background προσδιορίζεται ανάλογα με την εποχή και τη φάση του 24ώρου (μέρα/νύχτα) με την αντίστοιχη εικόνα…
Μέσα από ένα μηχανισμό carrousel ο χρήστης μπορεί να οδηγηθεί διαδοχικά σε διαφορετικές ημέρες και μήνες και να επιλέξει την ημέρα της επιθυμίας του.

Παράλληλα, ο χρήστης έχει πρόσβαση και στους υπόλοιπους μήνες του ημερολογίου μέσα από thumbnails (μικρά εικονίδια) τα οποία εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης των 12 μηνών του χρόνου και τα οποία επιλέγει μέσω τη διαδικασίας scrolling.

Η σύνδεση με τα Social Media επιτρέπει στον ψηφιακό αναγνώστη να κοινοποιήσει το περιεχόμενο της έκδοσης στο Facebook ή στο Twitter. Η κοινοποίηση αυτή αφορά τόσο στα υπάρχοντα κείμενα του ημερολογίου αλλά και όσα ο ίδιος σημειώνει. Επιπλέον μπορεί να επιλέξει να επικοινωνήσει περιεχόμενο της εφαρμογής μέσω e-mail.

One thought on “Σερβετάς ’12, το ημερολόγιο – ανεκδοτολόγιο τώρα και στο iPad

Comments are closed.