Η παραγωγή για το iPad 7 ιντσών θα ξεκινήσει σύντομα

Η Apple στο παρελθόν έχει επαληθεύσει προμηθευτές για την LCD οθόνη ενός μικρότερου iPad το οποίο όπως θέλουν οι φήμες, φαίνεται να κυκλοφορήσει μέσα στους έξι τελευταίους μήνες της χρονιάς 2012.

Σύμφωνα με το CNet μια αναφορά από την Liberty Times δείχνει ότι το iPad με την μικρότερη οθόνη θα αρχίσει να κυκλοφορεί στην αγορά μέχρι το τέλος του τρίτου τριμήνου και στόχο τις έξι εκατομμύρια συσκευές. Η αναφορά ισχυρίζεται επίσης ότι η LG και η Au Optronics έχουν ήδη περάσει την αξιολόγηση της Apple και μπορούν να προμηθεύσουν LCD οθόνες για το μικρότερο iPad.

Το Γιαπωνέζικο site Macotakara αναφέρει επίσης ότι η TPK Holdings θα παράγει τέσσερα εκατομμύρια backlight modules ενώ η Chimei Innolux θα παράγει πρόσθετα άλλα δύο εκατομμύρια, τον αισθητήρα αφής έχει αναλάβει η Nissha Printing. Άλλες αναφορές δείχνουν ότι το μικρότερο iPad δεν θα έχει Retina display αλλά την οθόνη που είδαμε στο iPad πρώτης και δεύτερης γενιάς ώστε να έχει αρκετά μειωμένη τιμή. Ακόμα αναφορές σχετικά με την χωρητικότητα δείχνουν ότι το μικρότερο iPad θα έχει μόνο 8GB έτσι ώστε να φτάνει τα $200, άλλοι όμως αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρξουν διαφορετικά μοντέλα με τιμές από $249 μέχρι $299.

Ακόμα όμως δεν υπάρχει επίσημη αναφορά από την Apple σχετικά με κάποιο μικρότερο iPad αλλά σίγουρα κάτι τέτοιο θα έκανε το iPad τον μεγαλύτερο αντίπαλο των υπόλοιπων tablets της αγοράς. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να μάθουμε αν αληθεύει κάτι τέτοιο είναι να περιμένουμε.

One thought on “Η παραγωγή για το iPad 7 ιντσών θα ξεκινήσει σύντομα

Comments are closed.