erRadio: Η επίσημη εφαρμογή για το iPhone

[appscreens 412781333]

Η εφαρμογή erRadio για να μπορείτε να ακούτε το αγαπημένο σας ραδιόφωνο απ’ όπου και αν είστε κυκλοφόρησε πρόσφατα για το iPhone και προσφέρει ενημέρωση για τα νέα του site μέσω Twitter και Facebook, ενημέρωση για το πρόγραμμα του σταθμού αλλά και άμεση επικοινωνία. Δείτε την περιγραφή στη συνέχεια.

[app 412781333]

Είμαστε μία παρέα ανθρώπων που αγαπάμε τη μουσική. Δε μας αρέσει να βάζουμε ταμπέλες, αλλά ούτε και να μας βάζουν. Δε θεωρούμε τους εαυτούς μας mainstream αλλά ούτε και περιθωριακούς, ποιος μπορεί να τα ξεχωρίσει άλλωστε τη σημερινή εποχή;

Θα παίζουμε πάντα ό,τι μας αρέσει και ό,τι θεωρούμε ότι ταιριάζει σε εμάς ως ανθρώπους. Σκοπός μας πάντα είναι, όχι να ακούτε… αλλά να προσέχετε τι ακούτε! Χωρίς όμως να σας κουράζουμε παράλληλα…

Αυτό είναι το πιστεύω μας, αυτό είναι το μανιφέστο μας, αυτό είναι… ΕΜΕΙΣ!

Ακούστε μας δυνατά στο iPhone σας, ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του σταθμού μας, ενώ ταυτόχρονα διαβάζετε τα νέα μας από το site μας, από τις σελίδες μας στο Facebook & στο Twitter. Αν θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα και διαδραστικά μαζί μας, μέσα από την νέα εφαρμογή του ER-Radio!

Η εφαρμογή είναι έτοιμη να παίξει στο iOS 5, προσφέροντας σας την δυνατότητα να μας ακούτε, έχοντας την εφαρμογή στο παρασκήνιο. Επιπλέον μπορείτε να μας ακούσετε μέσω του Apple TV 2G, ή οποιασδήποτε συσκευής μπορεί να αναπαραγάγει audio μέσω AirPlay. Η τελευταία μηχανή αναπαραγωγής έχει την δυνατότητα να διαχειριστεί τις εισερχόμενες κλήσεις, ώστε να διακόψει την αναπαραγωγή αλλά και να επιστρέψει μετά την κλήση, χωρίς την δική σας παρέμβαση. Επιπλέον σας δίνει την δυνατότητα να την διαχειριστείτε, είτε μέσω του lock screen, είτε μέσω του multitask bar, είτε ακόμα και μέσω του hands free!

Η τελευταία έκδοση προσφέρει μεταξύ των άλλων, βελτιωμένο RSS News Reader και integration με το Facebook και το Twitter. Έτσι τώρα μπορείτε να στείλετε τα νέα του ER-Radio που σας ενδιαφέρουν, άμεσα στην σελίδα σας στο Facebook ή το Twitter. Επιπλέον μπορείτε να προσπελάσετε μέσα από την εφαρμογή τις σελίδες μας στο Facebook & στο Twitter, ενώ η προβολή του προγράμματος γίνεται σε ενσωματωμένο web view, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε τoν Safari. H επικοινωνία με τoν σταθμό ολοκληρώνετε με χρήση του ενσωματωμένου mail app στην εφαρμογή του ER-Radio αλλά και μέσω του νέου shout box, με το οποίο μπορεί να επικοινωνήσετε, όχι μόνο με τους παραγωγούς, αλλά και με ολόκληρη την παρέα σας!

One thought on “erRadio: Η επίσημη εφαρμογή για το iPhone

Comments are closed.