Bobsled Calling: απεριόριστες δωρεάν κλήσεις

[appscreens 456700444]

Η εφαρμογή Bobsled Calling που κυκλοφόρησε πριν αρκετούς μήνες στο App Store αναβαθμίστηκε πρόσφατα και τώρα μας επιτρέπει για ακόμα μία φορά να κάνουμε απεριόριστες δωρεάν κλήσεις σε όλους τους γνωστούς και φίλους μας.

Με ένα καθολικό τρόπο επικοινωνίας, οι χρήστες Bobsled μπορούν εύκολα να στείλουν μηνύματα ή να κάνουν κλήσεις εντελώς δωρεάν μεταξύ συσκευών, χωρών, κοινωνικών δικτύων ή λειτουργικών συστημάτων και όλα αυτά παίζουν με όλους τους παρόχους τηλεφωνίας.

Το Bobsled είναι ένας νέος τρόπος επικοινωνίας για εσάς και τους φίλους σας. Οι κλήσεις σας μπορεί να είναι τηλεφωνικοί αριθμοί ή και όχι. Απλά επιλέξτε τον φίλο σας και πραγματοποιήστε την κλήση. Το Bobsled θα ψάξει να τον βρει στο Facebook ή στην iOS συσκευή του και θα κάνει την κλήση, αν δεν απαντήσει μπορείτε να του στείλετε απλά ένα μήνυμα μέσα από την ίδια εφαρμογή.

Αν έχετε Bobsled μπορείτε να έχετε επαφή με τους φίλους σας από παντού, είτε μέσω κάποιου browser, τηλεφώνου ή tablet. Ακόμα οι developers αναφέρουν ότι σε μελλοντικές εκδόσεις πρόκειται να δούμε και την δυνατότητα για video κλήσεις.

Για να ξεκινήσετε, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα λογαριασμό τον οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα από την εφαρμογή ή να συνδέσετε τον Facebook λογαριασμό σας με αυτή. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να υπάρχει η Ελληνική σημαία πάνω από το dialpad για να κάνετε κλήσεις στην Ελλάδα διαφορετικά μπορείτε να επιλέξετε Καναδά, Αμερική ή Πουέρτο Ρίκο. Βρείτε το download link της εφαρμογής στη συνέχεια μαζί με μερικές από τις δυνατότητες.

[app 456700444]

FEATURES
– Works over Wi-Fi and 3G/4G
– Log in with either email or Facebook to make free calls
– Free calls to to any landlines and mobile phones in the US, Canada, Puerto Rico and Facebook friends
– Receive calls from your Facebook friends
– Chat with your Facebook friends
– Leave Voice Messages
– Create Favorites
– Keep a history of conversations with your friends