iOS 6: Η Apple ετοιμάζει τους δικούς της 3D χάρτες

Μια είδηση πριν λιγο απο το 9to5Mac αναφέρει ότι πληροφορίες απο αξιόπιστες πήγες δειχνουν οτι η Apple πρόκειται να αφαιρέσει απο το επομενο iOS τους χάρτες της Google και ετοιμάζει τους δικούς της 3D Χάρτες.

Όπως μπορούμε να δούμε και στην παραπάνω εικόνα στο screenshot στα δεξιά είναι ένα mockup από το πως θα φαίνονται οι χάρτες σε 3D mode. Η νέα εφαρμογή για τους χάρτες θα είναι όμοια με τα Google Maps που έχουμε τώρα αλλά αλλά μια περιγραφή δείχνει ότι θα είναι πιο καθαρή, γρήγορη και πιο αξιόπιστη εμπειρία.

Όπως έχουμε δει, στο παρελθόν η Apple εξαγόρασε τις εταιρίες Placebase, Poly9 και C3 Technologies εταιρίες και τεχνολογίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα χαρτών.

Το πιο σημαντικό κομμάτι από τη νέα εφαρμογή χάρτες είναι το 3D mode που δεν εμφανίζεται αν ο χρήστης δεν πατήσει σε ένα κουμπάκι που το ενεργοποιεί και απενεργοποιεί αυτό το mode. Απ’ ότι φαίνεται το 3D έρχεται απευθείας από την εταιρία C3 Technologies που η Apple εξαγόρασε πρόσφατα, με όλα αυτά τα όμορφα και ρεαλιστικά γραφικά που βασίζονται σε αλγόριθμο στόχου πυραύλων. Δείτε και το παρακάτω video για να πάρετε μια ιδέα για το 3D mode στους χάρτες του iOS 6.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mlelVaxctI0&feature=player_embedded[/youtube]

[via 9to5Mac]

One thought on “iOS 6: Η Apple ετοιμάζει τους δικούς της 3D χάρτες

Comments are closed.