Dashboard X, τοποθετήστε τα widgets της επιλογής σας στο SpringBoard (Video)

Μέσα στις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε στο Cydia ένα νέο tweak που μας επιτρέπει τώρα να τοποθετήσουμε πάνω στο Springboard οποιοδήποτε widget θέλουμε.

Το Dashboard X είναι ένα tweak που θα επιτρέψει στο χρήστη να τοποθετήσει διάφορα widgets που έχουν δημιουργηθεί για το Notification Center, πάνω στο SpringBoard σε οποιοδήποτε σημείο θέλουμε. Μετά την εγκατάσταση του tweak από το Cydia μπορούμε κρατώντας το δάχτυλο μας πάνω στην οθόνη για λίγα δευτερόλεπτα και θα εμφανιστεί ένα μια λίστα με τίτλο Add New Widget. Πατώντας σε ένα από αυτά τα widget μπορούμε να το προσθέσουμε πολύ εύκολα πάνω στο SpringBoard μας. Όλα τα widgets αποκτούν τις δυνατότητες μετακίνησης που έχουν και οι εφαρμογές από το App Store, δηλαδή μετακίνηση με βάση ένα νοητό πλέγμα, τη διαγραφή τους και φυσικά την χρήση τους.

Τα widget που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είναι όλα αυτά που έχουν κυκλοφορήσει παλαιότερα για το Notification Center. Το καλύτερο όμως σε αυτό το widget είναι ότι μπορούμε να κόψουμε εντελώς την επαφή με αυτά και να φαίνονται σαν κομμάτι του wallpaper του iOS, αυτό όμως καλό θα ήταν να γίνει μετά τις ρυθμίσεις και αφού αποφασίσουμε που να τα βάλουμε.

Το Dashboard X θα το βρείτε στο Cydia στο repo του ModMyi και κοστίζει περίπου 1.5€.

Δείτε στη συνέχεια το video από το iDownloadBlog

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KhEFSDDqRMc[/youtube]