Το επόμενο iPhone μπορεί να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στην WWDC

Iphone 5

Παρόλο που μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αναφορά σχετικά με την παρουσίαση του iPhone επόμενης γενιάς που μπορεί η Apple να ετοιμάζει για τον Ιούνιο σήμερα μια αναφορά από το MacNN αλλάζει κάπως τα πράγματα.

Χθες τα παιδιά από το iPhone 5 News blog δημοσίευσαν μία συζήτηση που είχαν με έναν υπάλληλο της UPS, η οποία αναφέρει ότι δουλεύει με την Apple για κάτι μεγάλο. Στην πραγματικότητα η πηγή αναφέρει ότι βλέπει μεγάλη ασφάλεια για εισαγωγή-εξαγωγή, κάτι που συνήθως συμβαίνει στο λανσάρισμα καινούριων προϊόντων. Για να σιγουρέψουν ότι η είδηση είναι σωστή επιβεβαίωσαν στοιχεία για τον υπάλληλο και άλλες λεπτομέρειες χωρίς όμως να έχουν πληροφορίες σχετικά με το ποιο μπορεί να είναι το επόμενο μεγάλο προϊόν. Το περίεργο είναι που αποφάσισε να μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο blog για iPhone 5.

Μετά από την δημοσίευση όμως το αρχικό post αφαιρέθηκε τελείως από το blog κάτι που έγινε για να μην χάσει το άτομο που έδωσε όλες τις πληροφορίες την δουλειά του, όμως μετά από λίγες ώρες το post ανέβηκε πάλι με το ίδιο ακριβώς link. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η ιστορία που ανέβηκε στο site είναι σωστή, αλλά το σίγουρο είναι ότι βρίσκεται ήδη σε διάφορα blogs μέχρι στιγμής.

Η Apple WWDC του 2012 πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 15 Ιουνίου, ακόμα και αν το iPhone 4S κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο ίσως υπάρχει ακόμα δυνατότητα για την εταιρία να συνεχίσει την κυκλοφορία των iPhone με το παλιό χρονοδιάγραμμα. Από την άλλη ίσως πρόκειται για την κυκλοφορία νέων Mac και το iPhone να κυκλοφορήσει όπως και το iPhone 4S, το φθινόπωρο. Όπως και να ΄χει τα πράγματα αρχίζουν να έχουν ενδιαφέρον.

[via AppAdvice]