IceFruit: κυκλοφόρησε για το iPhone και το iPod touch

[appscreens 505864672]

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε στο App Store το νέο παιχνίδι IceFruit από την Ελληνική ομάδα developers Icy Hippo.

[app 505864672]

Στο απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι IceFruit θα πρέπει απλά να σπάσουμε τον πάγο. Υπάρχουν διάφορες πίστες με ένα πλέγμα που έχει πάνω παγάκια, ξύλα και μέταλλα τα οποία μπορούμε να σπάσουμε χρησιμοποιώντας τις μπανάνες ή τα μήλα που μας δίνονται. Αν σύρουμε ένα μήλο σε μία θέση τότε αυτό σπάει ό,τι βρίσκεται στις γύρω θέσεις, ενώ με την μπανάνα μπορούμε να σπάσουμε ότι υπάρχει στη γραμμή και τη στήλη που τη ρίξαμε. Η διαφορά που υπάρχει με τα παγάκια, τα ξύλα και τα μέταλλα είναι ότι το ξύλο θα χρειαστεί δύο χτυπήματα για να σπάσει ενώ το μέταλλο τρία.

Από το forum

Περιγραφή:
Το IceFruit είναι ένα καινούριο, απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι για iPhone και iPod touch για να “σπάσετε τον πάγο”… κυριολεκτικά!

Παίξτε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Το IceFruit ανήκει στην κατηγορία των puzzle games, αλλά δεν είναι σαν όλα τα άλλα γιατί οι πίστες δημιουργούνται τυχαία στη συσκευή σας την στιγμή που παίζετε, οπότε μπορείτε να παίζετε για πάντα!

Σε κάθε πίστα υπάρχουν κάποια παγάκια, ξύλα και μέταλλα πάνω σε ένα πλέγμα (5×6) τα οποία εσείς πρέπει να σπάσετε χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο αριθμό από μήλα και μπανάνες. Αν σύρετε ένα μήλο σε μία θέση τότε αυτό σπάει ό,τι βρίσκεται στις γύρω θέσεις, ενώ η μπανάνα σπάει ό,τι υπάρχει στη γραμμή και τη στήλη που τη ρίξατε. Όμως το ξύλο χρειάζονται δύο και το μέταλλο τρία χτυπήματα για να σπάσουν.

Πόσες πίστες μπορείτε να λύσετε μέσα σε 90 δευτερόλεπτα; Όσο πιο σύνθετες είναι οι πίστες που λύνετε τόσο περισσότερους πόντους μαζεύετε! Αν λύσετε μία πίστα χωρίς να χρησιμοποιήσετε ένα φρούτο, τότε οι πόντοι σας διπλασιάζονται ή τριπλασιάζονται.

Παίξτε ενάντια στο χρόνο και μοιραστείτε το καλύτερο σκορ με τους φίλους σας στο Twitter ή με e-mail. Εναλλακτικά, παίξτε στο Endless mode χωρίς χρονικό περιορισμό για να εξασκηθείτε ή απλώς να περάσει η ώρα!

One thought on “IceFruit: κυκλοφόρησε για το iPhone και το iPod touch

Comments are closed.