Snow Bros, κυκλοφόρησε στο App Store

[appscreens 492510272]

Το παιχνίδι Snow Bros κυκλοφόρησε πριν μια εβδομάδα περίπου στο App Store και μετά από την μεγάλη επιτυχία με τα 50,000 downloads ρίχνει την τιμή του από τα 3,99€ στα 0.79€.

[app 492510272]

Το Snow Bros είναι ένα από τα παιχνίδια arcade που ήταν δημοφιλή πίσω στα 90s. Το έχουν αγαπήσει αρκετοί παίκτες παγκόσμια και τελικά το Snow Bros ξαναγράφτηκε και κυκλοφόρησε για το iPhone και το iPad.

Το παιχνίδι έχει βελτιωθεί για όλες τις φορητές συσκευές και μπορείτε και μπορείτε να παίξετε περισσότερες από 50 πίστες εξοντώνοντας περίπου 20 διαφορά ήδη από τέρατα. Μπορείτε επίσης να συναγωνιστείτε με άλλους παίκτες στα leaderboards και να κερδίσετε επιτεύγματα αποκτώντας διάφορα αντικείμενα, τερματίζοντας πίστες και ανεβάζοντας τα kill points.

Σκοπός μας σε αυτό το παιχνίδι είναι απλά να δημιουργήσουμε snowballs (χιονόμπαλες) να αντιμετωπίσουμε τα διάφορα τέρατα και να σώσουμε την πριγκίπισσα, προσοχή όμως στο pumpkin ghost.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YtaQtDTUd5o[/youtube]

Game mode
-One Coin Mode: The mode that has to be cleared by only one coin. You can feel the nostalgic thrilling like in the arcade.

– Stage Mode: The mode, which fitted to Smartphone environment, you can enjoy by selecting the stages. 

Notice
– Support IOS above 4.0
– The data used on different platform (Normal cell phone, Omnia, Iphone) does not work with the game.
– If USIM/phone number/operator/person is changed, the game and data are impossible to activate.
– Error, bug related inquiries contact: info@isac.co.kr