The Heist 1.1: Τώρα με πολλά δώρα

[appscreens 424724418]

Το The Heist, το φανταστικό παιχνίδι με γρίφους που κυκλοφόρησε πριν περίπου ένα χρόνο στο App Store από την ομάδα του MacHeist τώρα προσφέρει πάρα πολλά δώρα.

[app 424724418]

Φαίνεται ότι η ομάδα του MacHeist σκέφτεται ότι ο κόσμος παίζει περισσότερο παιχνίδια με γρίφους στις iOS συσκευές του παρά στο Mac, για αυτό συνεχίζει τους απίστευτους γρίφους που υπάρχουν εδώ και πέντε χρόνια στο macheist.com και τους φέρνει στις αγαπημένες μας iOS συσκευές. Το MacHeist ήταν ένα “παιχνίδι” που για λίγες μέρες τις προηγούμενες χρονιές μας επέτρεπε μέσα από λύσεις διάφορων γρίφων να κερδίσουμε αρκετές εφαρμογές και παιχνίδια και στο τέλος να αγοράσουμε ένα bundle κόστους $400 μόνο $49.

Αν και στην πρώτη έκδοση του παιχνιδιού δεν είδαμε κάτι τέτοιο, τώρα με την νέα αναβάθμιση υπάρχει η δυνατότητα μόλις μπούμε στο loot να αποκτήσουμε διάφορα δώρα, το πρώτο από αυτά είναι το παιχνίδι Eets που κανονικά κοστίζει $10 και μπορούμε να το βρούμε στο Steam και για όσους ολοκληρώσουν όλους τους γρίφους 100% θα κερδίσουν από μία από τις 25,000 κόπιες του World of Goo που θα είναι διαθέσιμες μέχρι να εξαντληθούν.

Στόχος μας σε αυτό το παιχνίδι είναι να λύσουμε τις τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες γρίφων ώστε να σπάσουμε την ασφάλεια των υποτιθέμενων laser και να πάρουμε τα τρόπαια από το loot.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6QHW7hpbwfw[/youtube]

Η τιμή του παιχνιδιού κανονικά είναι 1.59€ αλλά εξαιτίας της νέας έκδοσης οι developers προτίμησαν να την ρίξουν στα 0.79€! Προλάβετε τώρα!

What’s New in Version 1.1

NEW MESSAGE FROM SOPHIA:

Agent, it appears we left some loot behind in the vault… I have the following update to brief you on:

NEW LOOT!
• Find a copy of Puzzle Agent hidden inside the vault
• For the truly OCD (100% completion) we have a limited run of 25,000 copies of World of Goo… available as long as they last!

Bug Fixes
• iPod play through with remote control support
• Game Center enabled on older devices (iPad 1 and iPod Touch 2nd generation)
• Awards earned achievements if any were missed
• Vault exit button

Don’t you wish more updates came with extra prizes? Enjoy and happy heisting, agent! I’ll see you in the vault.

❤ Sophia