Η Apple συνεχίζει την αναζήτηση για το χαμένο iPhone 4S Prototype

White iPhone 4s

Λίγους μήνες πριν από το λανσάρισμα του iPhone 4S, η Apple έχασε ένα prototype όπως ακριβώς έγινε και με το iPhone 4 με μόνη διαφορά ότι αυτή τη φορά δεν υπήρχαν καθόλου στοιχεία, όπως φωτογραφίες και άλλα.

H εταιρία έδωσε σημασία στον τρόπο με τον οποίο θα γινόταν η έρευνα για την συσκευή, έγινε επιδρομή στο σπίτι του Sergio Calderon με μια ομάδα από αστυνομικούς. Συγκεκριμένα, ο Sergio απείλησε ότι θα έκανε μήνυση στην εταιρία εκτός και αν υπήρχε κάποιος διακανονισμός. Όμως, ακόμα και μετά από έξι μήνες δεν έχει γίνει κάποια μήνυση.

Ο Paul McNamara της NetworkWorld αναρωτήθηκε τι μπορεί να συμβαίνει με την επικείμενη νομική δράση του Sergio κατά της Apple, έτσι αποφάσισε να καλέσει τον δικηγόρο του για να μάθει αλλά ούτε αυτό πήγε καλά. Ο δικηγόρος δεν άφησε σε καμία από τις ερωτήσεις κάνοντας τον να καταλάβει ότι δεν μπορούσε να μιλήσει δημόσια για την συμφωνία του με την Apple.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν δεν μας δίνουν να καταλάβουμε τι διαπραγματεύσεις έγιναν και ούτε μπορούμε να γνωρίζουμε αν η Apple κατάφερε να πάρει τελικά στα χέρια της το iPhone 4S prototype.

[via MacRumors]

One thought on “Η Apple συνεχίζει την αναζήτηση για το χαμένο iPhone 4S Prototype

Comments are closed.