Το επόμενο iPhone έρχεται το Φθινόπωρο με Qualcomm LTE chip;

Ενώ υπάρχουν αρκετές φήμες τις τελευταίες μέρες ότι το επόμενο iPhone θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, οι ελλείψεις προμηθευτών φαίνεται να κάνουν αδύνατο κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα η Qualcomm έδωσε πρόσφατα μια δήλωση στους αναλυτές στην οποία προειδοποιεί ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα νέα 28nm LTE chip τα οποία πιστεύουν ότι προορίζονται για το επόμενης γενιάς iPhone. Εξαιτίας των παραπάνω ο αναλυτής της Piper Jaffray, Gene Munster προβλέπει ότι λόγω των προβλημάτων με τους προμηθευτές θα πρέπει να καθυστερήσει η κυκλοφορία των νέων προιόντων. Ο ίδιος προβλέπει επίσης ότι το επόμενης γενιάς iPhone πρόκειται να κυκλοφορήσει όπως και το iPhone 4S πέρυσι, τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να κυκλοφορήσει η Apple το iPhone επόμενης γενιάς μέσα στο καλοκαίρι και κάνοντας κάτι τέτοιο θα χάσει το προηγούμενο χρονοδιάγραμμα της και όλους τους πελάτες που περιμένουν να λήξει η σύνδεση ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν το νέο iPhone. Ίσως λοιπόν τα πράγματα να γίνουν όπως και την χρονιά που μας πέρασε και στην WWDC να δούμε μόνο το νέο iOS, το νέο Mac OS X και πολύ πιθανόν κάποιο νέο hardware.

[via MacRumors]