Infinity Blade II, αναβαθμίστηκε και φέρνει υποστήριξη για το ClashMob

[appscreens 447689011]

Ο δημοφιλής τίτλος Infinity Blade II, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στο App Store για iPhone και iPad αναβαθμίστηκε πρόσφατα με νέες βελτιώσεις.

[app 447689011]

Το Infinity Blade είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας και φαντασίας στο οποίο αναζητούμε την αλήθεια μάχοντας με τους τιτάνες φρουρούς του King God που προσπαθούν να αποτρέψουν το στόχο μας και να κρύψουν την αλήθεια.

Αλλαγές στη νέα έκδοση:

  • Μπείτε στο καινούριο παγκόσμιο κοινωνικό δίκτυο μάχης ClashMob με πολλές δυναμικές προσκλήσεις που θα δοκιμάσετε το στρατηγικό σας θάρρος.
  • Στρατολογήστε τους φίλους σας και φτιάξτε την ομάδα σας στο MyMob ώστε να κερδίσετε ειδικά προνόμια όπως και να ξεκλειδώσετε νέα επιτεύγματα και βραβεία.
  • Αναβαθμίστε τα όπλα σας κερδίζοντας τους πιο ισχυρούς πολύτιμους λίθους.
  • Περισσότερες από δύο ντουζίνες με νέα όπλα, μαγικά δαχτυλίδια, λίθους και διάφορα άλλα από εξοπλισμό για να συλλέξετε να χειριστείτε και να φτάσετε στο master.
  • Πλήρη υποστήριξη για το iOS 5.1 και πολλές βελτιώσεις στο gameplay.
  • Όλα δωρεάν και τώρα το Infinity Blade II είναι καλύτερο από ποτέ.

H Chair αναφέρει επίσης στις πληροφορίες στο App Store ότι σύντομα θα δούμε μια διευρυμένη single-player campaign με πολλές νέες προκλήσεις, εχθρούς κι αντικείμενα για master όπως επίσης και επέκταση των δυνατοτήτων για το ClashMob.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5Y8nS7KFOrw[/youtube]