Το iPhone επόμενης γενιάς έρχεται με LiquidMetal case τον Ιούνιο

Μια φήμη που εμφανίστηκε τις τελευταίες ημέρες μας δείχνει ότι το επόμενο iPhone θα είναι πολύ πιο γερό από το iPhone 4 ή το iPhone 4S χάρη σε ένα μοναδικό υλικό που δουλεύει η Apple τα τελευταία χρόνια, το LiquidMetal (υγρό μέταλλο).

Η αναφορά έρχεται από το site Macgasm και μιλάει για το LiquidMetal ένα φανταστικό υλικό από μέταλλο το οποίο έχει μερικές μοναδικές δυνατότητες όπως αυτή που του επιτρέπει να θεραπεύεται μόνο του από μικρά χτυπήματα, να αντιστέκεται σε γρατσουνίες, να κάνει την επιφάνεια πολύ γερή και άλλα πολλά.

Αν έχετε περιέργεια να δείτε πως είναι κάτι φτιαγμένο από LiquidMetal μπορείτε να βρείτε στη συσκευασία (μέσα εκεί που βρίσκεται το εγχειρίδιο) του iPhone σας ένα μικρό σιδεράκι που μας επιτρέπει να τοποθετήσουμε SIM μέσα στη συσκευή μας. Η Apple κατασκευάζει υλικά δοκιμαστικά με LiquidMetal από το 2010 και έχει αποκλειστικότητα πάνω σε αυτό το υλικό για τα ηλεκτρονικά προϊόντα.

Το νέο iPhone πρόκειται να κυκλοφορήσει αργότερα το καλοκαίρι τον Ιούνιο στην WWDC. Επειδή όμως δεν υπάρχει κάποια επίσημη αναφορά από την Apple δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται το iPhone να κυκλοφορήσει στην WWDC ή αργότερα τον Οκτώβριο όπως έγινε πέρυσι με το iPhone 4S.