Το νέο iPhone έρχεται με Unibody σχεδιασμό και μεγαλύτερη οθόνη

Iphone5 610x343

Ο αναλυτής Brian J. White αναφέρει σήμερα σε μία σημείωση του προς τους επενδυτές ότι το νέο iPhone της Apple θα έχει νέο σχεδιασμό και μπορεί να αποτελείται μόνο από ένα πλαίσιο unibody θυμίζοντας έτσι την σειρά MacBook Pro της εταιρίας.

Μετά από ένα ταξίδι στους προμηθευτές στην Κίνα και στην Ταιβάν και ένιωσε ότι μερικοί προμηθευτές θα αρχίσουν την παραγωγή τον Ιούνιο για τα διάφορα υποσυστήματα του iPhone έκτης γενιάς ετοιμάζοντας την κυκλοφορία του προϊόντος για το Φθινόπωρο. Ο αναλυτής πιστεύει επίσης ότι το νέο iPhone θα έχει μία οθόνη 4″ και δυνατότητα συνδεσιμότητας 4G LTE όπως και το iPad 3ης γενιάς.

Ο White βλέπει ότι η κυκλοφορία του νέου iPhone θα ξεπεράσει όλες τις προηγούμενες και πιστεύει επίσης ότι η μετοχή της Apple θα φτάσει τα $1,001 σύμφωνα με μία ανακοίνωση που έκανε η Topeka για την Apple την προηγούμενη εβδομάδα. Εκτός όμως από το iPhone, ο αναλυτής αναφέρει και για ένα TV set από την Apple, το οποίο όπως αναφέρει θα φτάσει την μετοχή σε ακόμα πιο υψηλά επίπεδα. Τέλος αναφέρει ότι στο ταξίδι του μίλησε με πηγές στην Ασία που αποκάλυψαν ότι η Apple δουλεύει πάνω στο “iPad mini”, όμως επειδή το προϊόν ακόμα είναι υπό κατασκευή είναι άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί η κυκλοφορία του. [AppleInsider]

 

One thought on “Το νέο iPhone έρχεται με Unibody σχεδιασμό και μεγαλύτερη οθόνη

Comments are closed.