Το νέο γραφικό περιβάλλον του Apple TV απορρίφθηκε από τον Steve Jobs στο παρελθόν

Apple tv 2012

Το site Macgasm αναφέρει σήμερα ένα ενδιαφέρον tweet από τον πρώην Apple TV engineer Michael Margolis ο οποίος ισχυρίζεται ότι το νέο γραφικό περιβάλλον του Apple TV 3ης γενιάς ήταν να κυκλοφορήσει πέντε χρόνια πριν αλλά επειδή δεν άρεσε στον Steve Jobs απορρίφθηκε.

Πριν η Apple ανακοινώσει το iPad 3ης γενιάς στις 7 Μαρτίου μας έδειξε την ανανεωμένη έκδοση iOS 5 του Apple TV αλλά και την αναβαθμισμένη έκδοση του Apple TV το οποίο τώρα υποστηρίζει video 1080p και έρχεται με τον επεξεργαστή A5. Φυσικά το νέο iOS 5 για το Apple TV είναι διαθέσιμο και στο Software Update για την παλιά γενιά.

Ο Margolis αναφέρει ότι τώρα δεν υπάρχει κάποιος να πει όχι σε άσχημο σχεδιασμό, αναφέρονται την απεβίωση του Steve Jobs. Όσον αφορά το σχεδιασμό μπορούμε να πούμε ότι αρχικά αρκετοί πίστεψαν ότι πρόκειται για τον νέο σχεδιασμό του Apple TV το οποίο θα έχει και επιπλέον εφαρμογές από το App Store στο μέλλον άλλοι όμως παραπονέθηκαν για το νέο σχεδιασμό παρόλο που το το μεγαλύτερο μειονέκτημα του ήταν η περιορισμένη πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως Hulu, Amazon, VUDU και άλλες.

Η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει μια τηλεόραση μέσα σε αυτή τη χρονιά, ακόμα όμως δεν υπάρχουν στοιχεία για το αν η Apple έχει αρχίσει να τα υλοποιεί. [MacRumors]