Η Apple προσφέρει το AppleCare+ for iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι οι νέοι χρήστες iPad θα έχουν τώρα τη δυνατότητα να αγοράσουν το AppleCare+ for the iPad service plan.

Το κάθε iPad κανονικά κυκλοφορεί με ένα χρόνο εγγύηση για θέματα hardware από την τεχνική υποστήριξη και 90 ημέρες τηλεφωνικής υποστήριξης. Το προαιρετικό AppleCare+ δεν θα επεκτείνει απλά αυτές στα δύο χρόνια αλλά και θα δώσει στον πελάτη την προστασία από κάποια τυχαία βλάβη. Ίσως μας θυμίζει το AppleCare+ plan που κυκλοφόρησει και το φθινόπωρο μαζί με το iPhone 4S αφού και εκείνο παρέχει μέχρι δύο περιστατικά για τυχαίες ζημιές, με την κάθε μία από αυτές να υπόκεινται σε μία αμοιβή μόλις $49.

Η εγγύηση του iPad καλύπτει το iPad, την μπαταρία, οποιαδήποτε συσκευή Time Capsule ή AirPort που αγοράστηκε με το iPad, καλώδιο USB και φορτιστή.

Η Apple προτείνει επίσης η αγορά του AppleCare+ plan να γίνει μέσα στις 30 μέρες μετά την αγορά του iPad. Αν θέλετε να περιμένετε πριν κάνετε την αγορά του AppleCare+ για το iPad μπορείτε να πάτε με το iPad σας με ένα κατάστημα APR της Apple και να ελέγξουν το iPad σας και αν δεν υπάρχουν ζημιές τότε θα μπορέσετε να αποκτήσετε ένα AppleCare+. Το AppleCare+ θα κυκλοφορήσει σύντομα και μπορείτε να το αποκτήσετε με $99.