To επόμενο iPhone τελικά θα έχει γυάλινο backcase

Αν και έχουμε να δούμε αρκετό καιρό κάποιο νέο σχετικά με το iPhone 5ης γενιάς, φαίνεται τώρα ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην έχει τελικά backcase από αλουμίνιο όπως έχουμε δει στο παρελθόν.

Μετά από την αναφορά για το νέο Smart Cover που (λογικά) θα παρουσιάσει η Apple στο iPad event, το iLounge αποκαλύπτει μερικές πληροφορίες σχετικά με το iPhone επόμενης γενιάς.

Αντίθετα με όλα όσα ακούγονται μετά την κυκλοφορία του iPhone 4 και όλες τις φήμες σχετικά με κάποιο backcase σχετικά με αλουμίνιο, φαίνεται ότι η Apple συνεχίζει να κάνει δοκιμές σε γυάλινο και κεραμικό κέλυφος τα οποία θα χρησιμοποιηθούμε στο iPhone επόμενης γενιάς. Το αποτέλεσμα θα είναι να έχουμε ένα design παρόμοιο με αυτό του iPhone 4 αλλά πιο λεπτό χάρη στο Gorilla Glass 2 αλλά και διάφορες αλλαγές στο εσωτερικό.

Ακόμα το iLounge αναφέρει ότι υπάρχουν σχέδια για μια μεγαλύτερη οθόνη και ψάχνει τον αντικαταστάτη του 30pin dock connector.

Αν και πολλοί καταναλωτές παραπονιούνται για το γυαλί στο iPhone 4 από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε, φαίνεται όμως ότι η Apple μετά από πολλές δοκιμές που έχει κανεί σε γυαλί όλα αυτά τα χρόνια έχει βρει τρόπο να βελτιώσει την κατασκευή του iPhone.

One thought on “To επόμενο iPhone τελικά θα έχει γυάλινο backcase

Comments are closed.