Η Apple κάνει δοκιμές σε iPad 3 με Retina και iOS 6

Η Ars Technica σε ένα δημοσίευμα της πριν λίγο αναφέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη. Ενώ κοιτάζανε τα στατιστικά του μήνα για το site τους είδανε αρκετές επισκέψεις που έγιναν από ένα iPad 3 με οθόνη υψηλής ανάλυσης και λειτουργικό σύστημα iOS 6!

Μετά από αυτό έχουμε ακόμα ένα στοιχείο ότι το iPad θα κυκλοφορήσει με Retina οθόνη ή κάποια υψηλής ανάλυσης, το πιο ενδιαφέρον όμως κομμάτι είναι ότι ήδη έχουν στα χέρια τους μία έκδοση του iOS 6.

Συγκεκριμένα η αναφορά γίνεται για οθόνη με αυτή την ανάλυση του iPad 3, 2048×1536 αλλά η αναφορά στα analytics δεν συνδέεται άμεσα με τα iPad και σίγουρα υπάρχουν άλλες οθόνες στην αγορά που έχουν αυτή την ανάλυση.

Το ότι τα iPad τρέχουν iOS 6 μπορεί να είναι ενδιαφέρον αλλά σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι το iPad 3 θα κυκλοφορήσει με το iOS 6. Οι δοκιμές της Apple για το κάθε επόμενο iOS γίνονται αρκετούς μήνες πριν την κυκλοφορία της πρώτης developer preview έκδοσης για τους developers.

Επίσης το 9to5Mac δημοσίευσε το iPad 3 round-up (όπως γίνεται πριν από κάθε event) και σε αυτό μπορούμε να δούμε μερικά screenshots από iPad 3 και πως θα είναι η ανάλυση τους. Τα screenshots έχουν δημιουργηθεί με το iPadRetina του Ryan Petrich γνωστό developer Cydia εφαρμογών.