Τεκμήρια, υπολογίστε γρήγορα και εύκολα τα τεκμήρια διαβίωσης

Σε συνεργασία με την Financial Team δημιουργήσαμε την εφαρμογή Τεκμήρια, με την οποία μπορείτε να υπολογίσετε άμεσα, γρήγορα και εύκολα τα τεκμήρια διαβίωσης που σας βαρύνουν με βάση τα περιουσιακά σας στοιχεία.

[appscreens 501128032]
[app 501128032]

Η δημιουργική ομάδα του iAppsHellas σας δίνει την δυνατότητα να έχετε το συνολικό ποσό των τεκμηρίων που σας βαρύνουν σύμφωνα με τoν ισχύοντα φορολογικό νόμο, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον φορολογητέο εισόδημα. Με τoν πλέον εύκολο τρόπο, καταχωρώντας σε έτοιμες φόρμες τα περιουσιακά στοιχεία και με απαντήσεις σε ερωτήματα που αφορούν την ηλικία σας και την οικογενειακής κατάσταση, μπορείτε να έχετε την πληροφορία που σας ενδιαφέρει άμεσα, στην παλάμη του χεριού σας!

Δυνατότητες και πλεονεκτήματα εφαρμογής:

  • Έξυπνη καταχώρηση.
    Καταχωρίστε μόνο τα τεκμήρια που θέλετε χωρίς να χρειαστεί να περάσετε από όλες τις οθόνες της εφαρμογής.
  • Εύκολη καταχώρηση.
    Η εφαρμογή επιλέγει τις default τιμές χωρίς εσείς να χρειαστεί να τις πληκτρολογήσετε σε συγκεκριμένα πεδία, ενώ έχει την δυνατότητα να κάνει αυτόματο έλεγχο και διόρθωση της καταχώρησής σας.
  • Άμεση βοήθεια.
    Ενημερωθείτε άμεσα για τα στοιχεία που πρέπει να καταχωρήσετε, κατά την στιγμή της καταχώρησης, με την ενσωματωμένη βοήθεια, η οποία διαφοροποιείται ανάλογα για κάθε ξεχωριστή κατηγορία τεκμηρίου. Ταυτόχρονα μπορείτε μέσα από την εφαρμογή να διαβάσετε το αναλυτικό manual που έχουμε δημιουργήσει για τους χρήστες της εφαρμογής.
  • Γρήγορη καταχώρηση.
    Επιλέξτε το περιουσιακό στοιχείο και μεταβάλετε τα δεδομένα του ανά πάσα στιγμή με ελάχιστα κλικ, ενώ μπορείτε να στείλετε με email το αποτέλεσμα του υπολογισμού.

Οι υπολογισμοί θα πρέπει να ελέγχονται σύμφωνα με τα ισχύοντα της εκάστοτε φορολογικής νομοθεσίας.