Το CNBC ισχυρίζεται ότι το iPad 3 θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη

Πριν λίγο το CNBC με ένα tweet ισχυρίζεται ότι οι πηγές της αναφέρουν ότι η Apple όντως θα κυκλοφορήσει ένα quad core iPad 3 με δυνατότητα για δίκτυα 4G LTE την επόμενη εβδομάδα.

Το ενδιαφέρον σε όλα αυτά είναι ότι η CNBC ισχυρίζεται ότι το media event θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη κάτι που η Apple δεν συνηθίζει για τις ανακοινώσεις βασικών προϊόντων αντίθετα προτιμά το San Francisco ή τα κεντρικά της εταιρίας στο Cupertino. Σύμφωνα πάντως με τον Jim Dalrymple του The Loop το event δεν θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.

Στο παρελθόν έχουμε δει μία όμοια αναφορά σαν αυτή από την Bloomberg αλλά μετά από τις πρόσφατες φήμες για τον επεξεργαστή A5X αρχίσανε οι ερωτήσεις σχετικά με το αν η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει το iPad 3 με τον A6 ή τον A5X επεξεργαστή. Τέλος το 9to5Mac αναφέρει πρόσφατα ότι η Apple δουλεύει ταυτόχρονα πάνω σε δύο επεξεργαστές τον quad core Apple A6 επεξεργαστή και τον A5X που σύμφωνα με διάφορες φήμες είναι ένας πιο εξελιγμένος Apple A5.

Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με ποιον επεξεργαστή θα χρησιμοποιήσει για το νέο iPad αλλά και ποιον για το νέο Apple TV. [MacRumors]