Πώς να κάνετε εγκατάσταση το theme iOS ‘86 στο iPhone σας

Πριν λίγες μέρες είδαμε ένα theme για το iPhone που θυμίζει πάρα πολύ το λειτουργικό σύστημα Mac OS που έτρεχε στους πρώτους Macintosh υπολογιστές.

Το theme iOS 86 που δημιουργήθηκε από τον κάποιον που ονομάζεται AR7 και στη συνέχεια δημιουργήθηκε από ένα concept από τον Anton Repponen, δίνει στο iPhone μας τα ιστορικά αυτά old school γραφικά.

Ένα theme όμως πρέπει να το δουλέψουμε για να δούμε πραγματικά πόσο καλό είναι, φυσικά αυτό μπορεί να γίνει εφόσον έχουμε την συσκευή μας jailbroken. Ας δούμε τις οδηγίες αναλυτικά.

  • Στη jailbroken συσκευή μας ανοίγουμε το Cydia και προσθέτουμε το repo http://repo.ithemes.it στα Sources.
  • Μόλις γίνει η εγκατάσταση του νέου Source μπορούμε να πάμε απλά στο Cydia και να ψάξουμε για το iOS 86 και να το κάνουμε εγκατάσταση.
  • Για να ενεργοποιήσουμε αυτό το theme θα πρέπει να έχουμε ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή Winterboard και αφού το επιλέξουμε θα πρέπει να κάνουμε ένα respring.
  • Τέλος για να έχουμε το αποτέλεσμα της παραπάνω εικόνας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το wallpaper.

Θα πρέπει να πούμε ότι το συγκεκριμένο theme δεν έχει αρκετές αλλαγές γραφικών ή διάφορα χρώματα με εικονίδια αλλά ελπίζουμε να δούμε σύντομα κάποια σχετική ανανεωμένη έκδοση του. [iSpazio][iDownloadBlog]