Twitter for iPhone, αναβαθμίστηκε στην έκδοση 4.1 με πολλές δυνατότητες

Χθες βράδυ κυκλοφόρησε στο App Store η αναβάθμισμένη έκδοση 4.1 για το Twitter for iPhone, φέρνοντας πίσω κάποια σημαντικά χαρακτηριστικά που αφαιρέθηκαν στον ανασχεδιασμό της εφαρμογής.

[appscreens 333903271]
[app 333903271]

Μαζί με τα νέα χαρακτηριστικά που θα δούμε στη συνέχεια η νέα έκδοση της εφαρμογής φέρνει και αρκετές βελτιώσεις για το Sharing menu όπως και μια ανανέωση στον σχεδιασμό των Direct Messages.

Στο Twitter 4.1 θα δούμε:

  • Copy and Paste: Επέστρεψε η δυνατότητα για να μπορούμε να κάνουμε αντιγραφή και επικόλληση το κείμενο από τα tweets μας. Απλά κρατήστε το δάχτυλο σας πάνω στο κείμενο που θέλετε.
  • Link love: Η επιλογή μοιράσματος που σας δίνει τη δυνατότητα να ανιγράψετε ή να στείλετε με mail ένα link κάποιου tweet. Όπου υπάρχει ένα link σε tweet μπορείτε τώρα να δείτε την επιλογή για αντιγραφή ή mail ή ακόμα και για read it later.
  • Direct Messages: Ανανεώθηκε το περιβάλλον των Direct Messages και προστέθηκε ξανά η δυνατότητα για επιλογή όλων ως διαβασμένα. Απλά πατήστε το tick στην κάτω δεξιά γωνία.
  • Font size settings: Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετική γραμματοσειρά από τα Settings > Advanced της εφαρμογής.

Σίγουρα είναι ένα update που θα πρέπει να κάνου όλοι οι χρήστες που χρησιμοποιούν την επίσημη εφαρμογή Twitter για το iPhone του αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να προτείνουμε την εφρμογή Tweetbot για να κάνετε tweet από το iPhone. Περισσότερες πληροροφορίες για το Tweetbot μπορείτε να βρείτε εδώ.