Buzz Contacts, η απόλυτη εφαρμογή για τη διαχείριση των επαφών

Νωρίτερα σήμερα κυκλοφόρησε στο App Store η εφαρμογή Buzz Contacts από την Savvy Apps. Πρόκειται για μια αρκετά χρήσιμη εφαρμογή που μας επιτρέπει να διαχειριστούμε τις επαφές μας οργανώνοντας αυτές σε ομάδες.

[appscreens 500923682]
[app 500923682]

Με την εφαρμογή Buzz, δεν θα χρειάζεται πια να κάνουμε scroll στην ατελείωτη λίστα με τις επαφές μας για να επικοινωνήσουμε με τους φίλους μας. Αντίθετα οι αγαπημένες μας επαφές (favorites) είναι οργανωμένες σε ομάδες (για παράδειγμα, Οικογένεια). Ο κάθε ένας μέσα σε αυτή την λίστα είναι ένα tap μακριά είτε για κλήση, μήνυμα, email ή FaceTime. Το Buzz φέρνει επίσης ένα χαρακτηριστικό από την γνωστή εφαρμογή της Savvy Apps, Agenda που ονομάζεται “status taps” και μας δίνει την δυνατότητα να στείλουμε φράσεις που χρησιμοποιούμε συχνά, όπως “Πάω στο σπίτι” ή “Τι κάνεις;” σε κάποια επαφή ή πολλές μαζί που βρίσκονται σε μία ομάδα.

Εκτός από την δυνατότητα “status taps”, το Buzz μας δίνει άλλους δύο τρόπους να επικοινωνήσουμε με τις αγαπημένες μας επαφές. Την παραδοσιακή εμφάνιση σε λίστα και την νέα εμφάνιση σε πλέγμα, που κάνει απίστευτα εύκολη τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μόνο με ένα κλικ με τις αγαπημένες μας επαφές. Δεν θα μπορούσε να λείπει από την εφαρμογή και ο dialer με τους αριθμούς που μας επιτρέπει να καλέσουμε κάποιον γράφοντας τον αριθμό του.

Η εφαρμογή είναι αρκετά καλή και αντίθετα με άλλες δεν επαναφέρει την εφαρμογή του Τηλεφώνου μετά από κάποια κλήση. Περιέχει το γνωστό μενού που κρύβετε πίσω από την βασική οθόνη και έχουμε σε άλλες εφαρμογές όπως το Facebook και το Push. Τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής και ένα video παρουσίαση μπορούμε να δούμε στη συνέχεια.

[vimeo]http://vimeo.com/36973217[/vimeo]