Μπορείτε να γράψετε περισσότερους από 30 χαρακτήρες στο Clear με τη βοήθεια του Siri

Το Clear είναι η νέα εφαρμογή για ToDo της Realmac software που είδαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε και μας επιτρέπει με τον πιο εύκολο τρόπο να κρατήσουμε τις λίστες με τα δουλειές μας.

Οι developers της εφαρμογές για να διατηρήσουν τα γραφικά της εφαρμογής  επιβάλλουν οι τίτλοι των tasks να μην ξεπερνάνε τους 30 χαρακτήρες, κάτι που είναι κατανοητό αν ρίξουμε μια ματιά στο παραπάνω screenshot.

Για αυτούς που θέλουν να γράφουν μεγαλύτερους τίτλους στο Clear υπάρχει το Siri που μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Συγκεκριμένα με το Siri Dictation (το κουμπάκι με το μικρόφωνο που βρίσκεται δίπλα από το space) μπορούμε να γράψουμε περισσότερους από 30 χαρακτήρες σε κάθε τίτλο. Σίγουρα δεν είναι εύκολο για όλους να πετύχουν αυτό που ακριβώς θέλουν να γράψουν με το Siri Dictation αλλά το καλό είναι πως υπάρχει ένας τρόπος για να γίνει αυτό.

Για ακόμα μία φορά πάντως είναι ανούσιο γιατί δεν έχει κάποιο τρόπο η εφαρμογή να δούμε τον τίτλο αν δεν πατήσουμε πάνω του για να τον επεξεργαστούμε.

Ίσως στο μέλλον η ομάδα developers του Clear να θέλει να προσθέσει κάποιο εφέ κύλισης σε περίπτωση που ο τίτλος μας είναι παραπάνω από 30 χαρακτήρες. [iDownloadBlog]