Lemon Minder, για να θυμάστε τα προβλήματα του αυτοκινήτου σας

Το Lemon Minder είναι ένα organizer στο οποίο μπορείτε να σημειώσετε τα προβλήματα που τυχόν έχει το αυτοκίνητο σας. Μην απασχολείτε το μυαλό σας με άσχετα πράγματα.. μέχρι να βρεθείτε σε κάποιο συνεργείο έχετε την εφαρμογή για να το κάνει αυτό.

[appscreens 500205398]

[app 500205398]

Αν βρήκατε κάποια γρατσουνιά στην πόρτα σας, κάποια καμμένη λάμπα, δεν χρειάζεται να γεμίζετε το μυαλό σας με αυτά. Απλά ανοίξτε την εφαρμογή Lemon Minder και βρείτε το κατάλληλο σημείο στο σχέδιο του αυτοκινήτου και κρατήστε πατημένο το δάχτυλο σας πάνω σε αυτό για μερικά δευτερόλεπτα.

Μια αρκετά καλά σχεδιασμένη εφαρμογή από την Unreal Mojo που θα μας βοηθήσει να θυμόμαστε διάφορα μικρά πραγματάκια σχετικά με το αυτοκίνητο μας έτσι ώστε να τα δούμε όταν θα βρεθούμε σε κάποιο συνεργείο. Η εφαρμογή μας δίνει ακόμα τη δυνατότητα να φωτογραφίσουμε κάποια ζημιά ή να γράψουμε κάποιο ήχο της μηχανής.

Υπάρχουν τρία σχέδια αυτοκινήτων που μπορούμε να επιλέξουμε SUV, hatchback και το sedan όπως επίσης και μια πλήρες λίστα με τα διάφορα προβλήματα τα οποία μπορείτε να στείλετε και με mail. Φυσικά μόλις κάνετε τις επισκευές μπορείτε να τις αφαιρέσετε από το σχέδιο για να μην σας μπερδέψουν την επόμενη φορά.

Η εφαρμογή Lemon Minder είναι συμβατή με iPhone, iPod touch, iPad και απαιτεί iOS 3.2 ή νεότερο.