Αναβάθμιση για το Siri με υποστήριξη για Κινέζικα, Γιαπωνέζικα και Ρώσικα τον επόμενο μήνα;

Το κινέζικο site τεχνολογίας DoNews ισχυρίζεται ότι η Apple πρόκειται να προσθέσει υποστήριξη για Κινέζικα, Γιαπωνέζικα και Ρώσικα στο Siri τον επόμενο μήνα.

Όπως αναφέρει και το MacRumors οι ισχυρισμοί έρχονται από έναν Apple engineer που δουλεύει πάνω στην Κινέζικη γλώσσα του Siri, τον έξυπνο βοηθό που μπορούμε να αποκτήσουμε με το iPhone 4S. Σύμφωνα με την πηγή υπάρχουν ισχυρισμοί ότι το Siri θα κυκλοφορήσει με κινέζικα τον επόμενο μήνα και ότι τώρα βρίσκεται στο στάδιο δοκιμών.

Οι φήμες αναφέρουν επίσης ότι τα Κινέζικα στο Siri αρχικά θα υποστηρίζουν μόνο τα Mandarin Κινέζικα κάτι που θα αφήσει έξω όλους όσους μιλάνε τα Contonese, όπως επίσης και κάποιους από την Ταϊβάν που μιλάνε με εντελώς διαφορετική διάλεκτο. Τέλος σημειώνει ότι τα Γιαπωνέζικα και τα Ρώσικα θα κυκλοφορήσουν επίσης τον επόμενο μήνα.

Ενώ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την Apple για την προσθήκη της Κινέζικης γλώσσας στο Siri, σίγουρα μπορούμε να δούμε ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες προτεραιότητες για την Apple αν κρίνουμε από την μεγάλη αγορά των smartphone στην Κίνα. [ MacRumors ]