Τo Path αναβαθμίστηκε και τώρα ζητάει έγκριση για την χρήση των επαφών

Το Path κυκλοφόρησε γρήγορα ένα update για την εφαρμογή του και με αυτό διόρθωσε το “πρόβλημα” που δημοσιεύτηκε χθες σε αρκετά sites.

[appscreens 403639508]
[app 403639508]

Το πρόβλημα που είχε η εφαρμογή ήταν ότι ανέβαζε όλο μας το Address book στους servers τους. Σε ένα post στο blog τους, ο CEO της Path, Dave Morin απολογείται για το λάθος και καταλαβαίνει ότι η εταιρία θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα.

Μέσα από το feedback που λάβαμε από όλους εσάς, καταλαβαίνουμε ότι ο τρόπος με τον οποίο δημιουργήσαμε το ‘Add Friends’ ήταν λάθος. Λυπούμαστε ειλικρινά αν νιώσατε άβολα επειδή η  εφαρμογή μας χρησιμοποίησε τις επαφές του τηλεφώνου σας.

Μετά από όλα αυτά κυκλοφόρησε το Path 2.0.6 και μπορείτε να το βρείτε τώρα στο App Store δωρεάν. Σύμφωνα με το blog η εφαρμογή τώρα μας ρωτάει πριν χρησιμοποιήσει τις επαφές μας για να βρει ποιοι από αυτές χρησιμοποιούν το Path και να τους προσθέσει στους φίλους μας. Φυσικά αν θέλετε να διακόψετε την έγκριση μπορείτε να το κάνετε απλά στέλνοντας ένα mail στο service@path.com και αυτοί θα σβήσουν όλες τις πληροφορίες των επαφών σας από τους servers τους.

Αν και το “πρόβλημα” αρχικά φάνηκε να είναι μεγάλο το Path μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες έλυσε το πρόβλημα, απλά σιγουρευτείτε ότι έχετε περάσει το τελευταίο update από το App Store. [iDownloadBlog]