RAGE: Campaign Edition, κυκλοφόρησε για Mac

Η Aspyr Media ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την κυκλοφορία του παιχνιδιού RAGE: Campaign Edition για Mac. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε επίσης λίγο πριν το τέλος του 2011 για Xbox 360, PlayStation 3 και windows.

[appscreens 468808410]

[app 468808410]

Το παιχνίδι κοστίζει 32€ και φυσικά μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο στο Mac App Store ή άλλες σελίδες που προσφέρουν υπηρεσίες download όπως το Game Agent της Aspyr.

Το RAGE που είδαμε για πρώτη φορά πέρυσι όταν πρωτοκυκλοφόρησε για το iPhone είναι το επόμενο παιχνίδι της id Software στην κατηγορία First Person Shooter μετά τα θρυλικά Doom και Quake με την μόνη διαφορά ότι η έκδοση για iPhone και iPad ήταν on rails, δηλαδή ο παίκτης περίμενε να μεταφερθεί στην επόμενη τοποθεσία κάθε φορά και το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να εξολοθρεύσει τα διάφορα μεταλλαγμένα όντα με τα όπλα που του παρέχονται και βρεί αλλά και να προλάβει να πάρει πυρομαχικά για αυτά.

Το παιχνίδι μας μεταφέρει σε μία αποκαλυπτική ξεχασμένη περιοχή στην οποία κυριαρχούν συμμορίες ληστών και ορδές μεταλλαγμένων εξοπλισμένοι όλοι με διάφορα όπλα και άλλα ειδικά αντικείμενα.

Το RAGE συνδυάζει το first person shooting με διάφορα στοιχεία από role playing παιχνίδια τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα να παλέψουμε για να καταφέρουμε να επιβιώσουμε σε αυτή την ξεγραμμένη περιοχή.

Το Campaign Edition περιλαμβάνει όλα τα περιεχόμενα που έχουμε δει στην full single player campaign τον bonus εξοπλισμό από την Anarchy Edition όπως επίσης και την πρόσβαση σε αποστολές στους υπονόμους.

One thought on “RAGE: Campaign Edition, κυκλοφόρησε για Mac

Comments are closed.