Η Apple προσλαμβάνει τον υπεύθυνο του Xbox Marketing

Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από το 9to5Mac, η Apple προσέλαβε τον Robin Burrowes για να ηγηθεί του marketing του iTunes App Store σε όλη την Ευρώπη. Στην αναφορά μπορούμε να δούμε ότι ο Burrowes ολοκλήρωσε περίπου 7 χρόνια, αφού αποφοίτησε από πανεπιστήμιο του Strathclyde το 1991 κάνοντας το marketing για το Xbox Live της microsoft πριν αρχίσει να δουλεύει για την εταιρία του Cupertino.

Ο ίδιος ήταν υπεύθυνος για το προιόν, τη δουλειά και τη διαχείριση του marketing όπως επίσης για το σχεδιασμό, τη στρατηγική και την ηγεσία του Xbox Live σε διάφορες περιοχές.

Η Apple δεν κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με τη νέα πρόσληψη, αλλά αυτή η κίνηση για ακόμα έναν ειδικευμένο βετεράνο στον τομέα των παιχνιδιών αποδεικνύει ότι η Apple επιθυμεί να επεκτείνει το iTunes gaming στην Ευρώπη.

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι παραπάνω πληροφορίες εμφανίστηκαν στη σελίδα  Linkedln του Burrowes το οποίο δεν υπάρχει τώρα, ακόμα κάτι που πρέπει να αναφέρουμε είναι η πιθανότητα να εμφανιστούν τίτλοι παιχνιδιών του Xbox Live, στο App Store.

One thought on “Η Apple προσλαμβάνει τον υπεύθυνο του Xbox Marketing

Comments are closed.